Kilo Alınımı Yavaş

100 görüntüleme
K

Keziban G.

9 Nisan 2026 15:49
Dk 3000 hastaneden çıkışımız 2800 dü şuan on aylık 7850 kilo aldıramıyorum anne sütü ile besleniyor ek gıda da veriyorum bu durum için neler yapabilirim
S

Seyhan B. ..

9 Nisan 2026 15:57
Kaç aylık bebisiniz
K

Keziban G.

9 Nisan 2026 16:21
On aylık
K

Kübra D.

9 Nisan 2026 16:37
Benım bebeğimde 2600 doğdu ve 2390 ile hastaneden çıktık. Şuan 4 aylık ve 5.690 gördük tartıda anne sütü alıyor çok nadir mama desteği veriyorum( içmiyor çünkü, çok aç olup içse bile 2 ölçek içiyor max) Şuan yaşıtlarından geride fakat kendi gelişimi konusunda iyi. Düşük doğum kilosu olduğu için öyle imiş geriden geliyor bir tık. Boyuda mühim. Benim çocuguma normal dediler bence sizinkide normaldir eğer doktor normal dediyse şayet. Genetikte burada rol alıyor, bazen çocugun kilosu yerıne boyuna gidiyor belli olmuyor. Zayıf çocuklar için çevre baskısıns maruz kalıyor anneler bazen, siz doktorunuza güvenin derim.
K

Keziban G.

9 Nisan 2026 22:12
Gelişim olarak iyi ama doktorumuz da ek gıdaya yüklen çok az kilo alıyor dedi 🙈
G

Gülcan Ş.

9 Nisan 2026 22:16
Benim kızım da 10 aylık zayıf doğdu ama hala aynı hastalıktı dişti derken toparlanmıyor ek gıdaya başlayınca düzelir dedım ama yok daha kötü oldu sağlıklı olması dışında kilosunu artık sıkıntı edemiyorum bence sizde çok takılmayın bu duruma illaki kilo alacak ek gıdaya çok yüklenince kabızlık ek gıdadan tiksinme soğuma gibi sorunlarla karşılaşılıyor
A

Aslıhan G.

9 Nisan 2026 22:28
Ek gıdaya geçtiyseniz tahin denemenizi tavsiye ederim , ben 6 aylıktan itibaren kullanmaya başladık kahvaltı öncesi verip akabinde kahvaltı yaptırıyordum fakat her gün vermenizi önermem kaka cıvıklaştırabiliyor belli bir süre sonra haftada 2-3 deneyebilirsiniz :)
K

Keziban G.

9 Nisan 2026 22:32

Gülcan Şahan

Benim kızım da 10 aylık zayıf doğdu ama hala aynı hastalıktı dişti derken toparlanmıyor ek gıdaya başlayınca düzelir dedım ama yok daha kötü oldu sağlıklı olması dışında kilosunu artık sıkıntı edemiyorum bence sizde çok takılmayın bu duruma illaki kilo alacak ek gıdaya çok yüklenince kabızlık ek gıdadan tiksinme soğuma gibi sorunlarla karşılaşılıyor

Kesinlikle kabızlık ve ek gıda reddi yaşıyoruz bide ilaç falan kullanırsak kasıktan tiksiniyor agzını açmıyo zorlamıyorum da üstüne çok düştüğüm için oluyo sanki 🙈
K

Keziban G.

9 Nisan 2026 22:32

Aslıhan Giray

Ek gıdaya geçtiyseniz tahin denemenizi tavsiye ederim , ben 6 aylıktan itibaren kullanmaya başladık kahvaltı öncesi verip akabinde kahvaltı yaptırıyordum fakat her gün vermenizi önermem kaka cıvıklaştırabiliyor belli bir süre sonra haftada 2-3 deneyebilirsiniz :)

Deneyeceğim çok teşekkür ederim ☺️
G

Gülcan Ş.

10 Nisan 2026 01:26

Keziban Güngör

Kesinlikle kabızlık ve ek gıda reddi yaşıyoruz bide ilaç falan kullanırsak kasıktan tiksiniyor agzını açmıyo zorlamıyorum da üstüne çok düştüğüm için oluyo sanki 🙈

Evet olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir