Kilo Alımı Yetersiz
189 görüntüleme
C
Csass
4 Temmuz 2026 16:23
Merhaba bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor [3.aya](3.aya) girdik beslenme sonrası keyfi vs iyiydi çişli bezde alıyorduk ama maalesef kilo alımı sınırından da altında çıktı doktor günde 2-3 kez mama takviyesi başlattı emzirme sonrası fakat bebeğim biberon tutmuyor phılıps avent elimizdeki daha önce kaşık biberon kullandık onuda artık istemiyor ne yapabilirim biberon değişikliği düşünüyorum ama meme reddinden korkuyorum yardımcı olur musunuz

Sema G.
4 Temmuz 2026 18:35
Bebeğinizin kilosu kaç ki ? Sütünüz yetiyorsa keyfi yerindeyse neden mama önerdi?? Eğer emzirdikten sonra mamayı kabul ediyorsa evet doymuyordur . Biberon verirsenizde meme reddi olur gibi bence siz yinede kaşıktan devam edin bi şeklde. Yada emzik tutan bi bebekse emziğin başlığı gibi biberon alın deneyin ..
Ç
Çağla Y.
4 Temmuz 2026 19:16
[3.ayda](3.ayda) aynı sorunu yaşadım 400 gram almıştı sadece sizinki kaç gram aldı ki birde benim doktorum sık sık emzir gece emzirmelerine kalk mama başlatmak istemiyorum sütün çekilmesin dedi ve zaten bir ayda hemen karar verilmiyor 15 gün sonra tekrar gel kilo almamış olursa mama başlatırım dedi gittiğimde kilo almıştı
C
Csass
4 Temmuz 2026 20:06
Bebeğinizin kilosu kaç ki ? Sütünüz yetiyorsa keyfi yerindeyse neden mama önerdi?? Eğer emzirdikten sonra mamayı kabul ediyorsa evet doymuyordur . Biberon verirsenizde meme reddi olur gibi bence siz yinede kaşıktan devam edin bi şeklde. Yada emzik tutan bi bebekse emziğin başlığı gibi biberon alın deneyin ..
C
Csass
4 Temmuz 2026 20:08
[3.ayda](3.ayda) aynı sorunu yaşadım 400 gram almıştı sadece sizinki kaç gram aldı ki birde benim doktorum sık sık emzir gece emzirmelerine kalk mama başlatmak istemiyorum sütün çekilmesin dedi ve zaten bir ayda hemen karar verilmiyor 15 gün sonra tekrar gel kilo almamış olursa mama başlatırım dedi gittiğimde kilo almıştı

Sema G.
4 Temmuz 2026 20:42
Kilo alımı yetersizdi 400g kadar almış teşekkür ederim 🙏

Sema G.
4 Temmuz 2026 20:44
Evet benimki de öyle kilo alımı. Gündüz çok kısa emiyor ondan mı acaba dıyorum bırakınca diğer memeyi de almıyor sık sık teklif etmeye çalışıyorum ama tutmuyor ki bırakıyor

Sema G.
4 Temmuz 2026 20:44
C
Csass
4 Temmuz 2026 21:23
Benm bebeğimde 3. Ayında 500gr tek almıştı ve doktor herşey normal dedi yani . Sizin doktor niye direkt mama demiş anlamadm
Yükleniyor...