Kilo Alımı Yavaş

119 görüntüleme
Z

Zöhre A. ..

6 Şubat 2026 13:24
Bebeğim doğum kilosu 3480 Gr 5.5 aylık ve şu anki kilosu 5750 doktor hızlı bir şekilde ek gıdaya geçmemizi söyledi. Kilo alımını arttırmak için ne yapmalıyım
A

Arzu.G

6 Şubat 2026 13:35
Anne sütü mü sadece mama da var mı ?
Z

Zöhre A. ..

6 Şubat 2026 13:37
Sadece anne sütü ile besleniyor. Mamayı kabul etmiyor Bebelac denedim sma denedim almıyor
A

Aslınur H.

6 Şubat 2026 14:07
Golden goat deneyebilirsiniz keçi sütlü benim bebeğim de içmiyordu bunun tadını sevdi onu da deneyim isterseniz
S

Seda N.

6 Şubat 2026 14:37
5 aylıkken dk nun 2 katı olması gerekiyor ,dr nuz bebeğin idrar ya da kanlarına baktı mı? Ek gıdaya başlasınız bile tadımlık ilerleniyor ve kilo aldırmıyor pek, 9. aydan sonra doyumsuz yiyorlar. Sütünüz nasıl yeterli mi? Az geliyor olabilir , farklı bir dr a daha gitmenizi öneririm. Bir de kaşık mamaları var onları da deneyebilirsiniz, onları sever belki, bizimde [5.aydan](5.aydan) sonra kilo alımı azaldı ama dk 2 katını geçtiği için dr lar normal kabul ediyor
Z

Zöhre A. ..

6 Şubat 2026 14:40
Hayır idrar ya da kan tahlili istemedi. Sütüm yeterli geliyor. Doyuyor mutlu ayrılıyor memeden. Ek gıda da şu an tadım ilerliyoruz ve şimdi ciğerleri enfeksiyon kaptığı için hali yok ve yeni bir tat verme konusunda endişeliyim huzursuz olduğu için onu hiç yemez diye
O

Ozlem

6 Şubat 2026 15:06
Mamayı uyku arası vermeyi denediniz mi benim bebeğimde biberon reddi vardı uykuda beslemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bi süre uykuda beslenme yaptım diğer türlü içmiyordu.
Z

Zöhre A. ..

6 Şubat 2026 15:13

Ozlem

Mamayı uyku arası vermeyi denediniz mi benim bebeğimde biberon reddi vardı uykuda beslemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bi süre uykuda beslenme yaptım diğer türlü içmiyordu.

4 aylıkken verdim ama prof. Çocuk doktoruna muayeneye gittiğimizde çocuk uykusunda karnını doyurduğu için uyanıkken acıkmaz ve yemek yemez dedi o yüzden uykusunda beslemeyi bıraktım ki öyle de oldu artık kendisi acıktığı zaman veriyorum ve acıktığını belli ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir