Kilo Alımı Yavaş
109 görüntüleme

Seyhan G. ..
3 Ağustos 2025 12:40
Merhabalar bebeğim 4 gün sonra 5 aylık olacak doğum kilosu 3000 düştüğü kilo 2700dü 38+5 haftalık doğdu sarılık olmadı şuan ki kilosu 5546 kontrollerde hep zayıf olduğunu söylüyorlar mama + anne sütüyle her 3 saate bir besliyorum gece 00.00 da son mamasını verip yatırıyorum sabah 6 ya kadar uyuyor tekrar uyandırma yapmiyorum toplamda gün içinde 6 kez besleniyor kilo alması için ne yapmam gerekiyor sağlık ocağındaki ebemiz iki saate bir 70 ml mama ver dedi 135 ml mama veriyorum gece 00.00 da verdiğim mama 170 ml oluyor sadece ayrıca sabah ilk uyandiginda da anne sütü alıyor lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
3 Ağustos 2025 13:04
Günlük toplam ne kadar mama veriyorsunuz. Önce emzirip sonra mamamı veriyorsunuz eğer öyleyse kendi doyupmu bırakıyor. Çişli bez sayısı nedir. Bir hastalık vb geçirdimi hareketliliği nasıl. Bunları bilmek lazım. Sabah karşı 3-4 gibi bir rüya beslemesi ekleyebilirsiniz, uyandırmadan memeye alıp denersiniz. Hem gece emzirmesi sütünüzüde destekler.

Seyhan G. ..
3 Ağustos 2025 13:07
Toplamda 710 ml mama alıyor anne sütünü ne kadar içiyor onu bilemiyorum tabiki günde en az 1 kakalı 5-6 da çişli bezi oluyor kendisi memeyi sadece sabah ilk uyandiginda etkin emiyor önce tabiki meme teklif ediyorum ama almak istemediginde mama veriyorum herhangi bir hastalık geçirmedi şuan sadece havalar çok sıcak olduğu için büyük ihtimalle biraz huzursuzlanmaya başladı ama onun dışında çok hareketli
M
Melek
3 Ağustos 2025 13:27
Mamayı değiştirseniz aptamil kilo yapıyor diyorlar
G
Gamzenur K. ..
3 Ağustos 2025 13:30
Bebeğim 2 yaş erkek DGM kilosu3750 şu an 11500ve iştahsız ne yapabilirim iştahını artırmak için kan ve vitamin değerleri iyi