Kilo Alımı ve Yumurta Alerjisi

46 görüntüleme
K

Kevser İ. T.

13 Nisan 2026 10:25
Bebeğim 6 ay 3 günlük dk 3385 gr 50 cm güncel kilosu 6500 gr 67 cm son 2.5 ayda sadece 300 gr aldı anne sütü alıyor ve ek gıdaya başladık sürekli doğduğundan beri durmadan ıkınıyor yumurta alerjisi var ve diğer alerji testi sonuçları daha çıkmadı süt ve süt ürünleri alerjisi olduğunuda düşünüyorum hiçbir hastalığı yok çok şükür doğduğunda mekonyum aspirasyonu nedeniyle 1 hafta yoğun bakımda kaldı ne yapabilirim bilmiyorum çok zayıf görünüyor
C

C.

13 Nisan 2026 11:26
Benim bebeğim de 7 aylık, 7 kilo. Ek gıdaya başlamamızla birlikte süt alerjisi teşhisi koyuldu. 2. Ayından beri aylık 500 gr alıyor fazlasını almıyor. Alerjiden olduğunu düşünmüştüm az kilo alma sorunu ortadan kalkacak artık teşhis edildi diye sevinmiştim. Ancak yine çok kilo almadı.
C

C.

13 Nisan 2026 11:30
Alerji kusmayla patlak verdi, tüm içtiği sütü kustu 1 hafta. Doktor alerji reflüyü tetiklemiş dedi. Benimki de sadece anne sütü alıyor doktor en alt sınırdan aldığı için kiloyu mamaya gerek görmedi. Ancak zayıf görünüyor, büyüme olarak yaşıtlarının gerisinde kalacak diye korkuyorum. Ne yapmak gerekiyor
K

Kevser İ. T.

13 Nisan 2026 12:38
Bilemiyorum bende çok üzülüyorum gerçekten
C

C.

14 Nisan 2026 10:37
Size mama önerildi mi ? Mama hakkında ne düşünüyorsunuz Ek gıdaya da ağzını açmıyor
K

Kevser İ. T.

14 Nisan 2026 10:38
Mama önerildi ama bebeğim almıyor maalesef tadı ve kokusu gerçekten çok kötü bizim ek gıdayı istiyor ama çok veremiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir