Kilo Alımı Sınırda mı?

136 görüntüleme
B

Bera N. H. ..

20 Haziran 2025 19:11
Bebeğim 2,5 Aylık kız bebek. Doktor kontrolünde (2 ay 10 günlük )
4835 gr, boyu 62 cm
1. ay kontrolünde 4165 gr, boyu 56 cm
Doğum kilosu 3440 gr, boyu 52cm

Doktorumuz mamayı destek başladı. Bebeğim bu ay Covid geçirdi ve ishal oldu. Ben Covid geçirdim ve sütüm azaldı. 4 gündür mamaya başladık. Emmesi normal fakat şuan çok sütüm yok. Mama gerekli miydi bilemedim. Günde 5-6 adet çişli bez ve 1 kakalı bez mutlaka çıkıyor.
S

Seda K.

20 Haziran 2025 19:54
Bana gayet normal geldi kilosu 5 6 bez de gayet iyi beslendiğini gösteriyor.
R

Rabia Ö. B.

20 Haziran 2025 19:55
Emzirmeye devam edin ama mamayı da verin bence. Yeni hastalık atlatmışsınız biraz toparlansın bebiş. Sütü artırmak için 3 saatte bir gelmese de sağım yapın
B

Bera N. H. ..

20 Haziran 2025 20:06
Emdikten sonra da sağmalı mıyım, boş meme dolsun istiyorum bazen gece boyu ama sağmazsan azalır diyolar. Doğru olan nedir bu konuda bilgim yok.
R

Rabia Ö. B.

20 Haziran 2025 20:10
Emdikten sonra da sağın boş meme daha hızlı dolar. Vücut bebeğin daha fazla süte ihtiyacı var sinyalini alsın sağımlarla. Bol su için, stresten uzak durun ve fırsat buldukça uyumaya çalışın. Dut kurusu, incir, hurma da yiyebilirsiniz süt artmasında faydası olur. Hindistan cevizi yağı yiyebilirsiniz sütünüzün yağlanması için.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir