Kilo Alımı Prematüre

152 görüntüleme
G

Gül

30 Ağustos 2025 21:44
Merhaba bebegim 31+1 de doğdu 29 haftayla uyumluydu 1440 kilo 42 cm 50 gün yogun bakımda kaldı
4 ay 21 günlük şuan 5800 kilo 58.5 cm nasıl sizce sadece anne sütüyle besleniyor. Ne zaman yaşıtlarını yakalar gelişiminde yapacaklarında
S

Sena D. ..

20 Eylül 2025 04:15
Benimde bebeğim 35 haftalık 32 haftayla uyumlu gelişim açısından doktor Aktanlarıyla kıyaslamayı 2 yaşından sonra yapabilir dedi yakalarsa iki -24 ayından sonra yakalarmış
M

Mühide D.

21 Eylül 2025 07:17
Bende 30. Hafta gebelik zehirlenmesiyle erken doğum yaptım. Kilonu gayet iyi benimkide 1110 38 cm doğdu. 52 gün kaldı küvezde. 20 aylık şuan ve çok şükür gelişim açısından bi problem yaşamadan atlattık. Şuan düz duvarlara tırmanmaya çalışıyor😂. İlk başlarda gerçekten doğması gereken ayına göre hareket ederdi ama yavaş yavaş 1 yaşa yaklaşınca ve 1 yaş sonrası diğerlerini yakaladı diyebilirim. Ben çok inceledim ve üzerine düştüm bu konuda meyvesinide aldık çok şükür ama en etkili yöntem ne diye sorarsanız birebir sizinle olan ilişkisi diyebilirim. Prematüre diye korkmayın pamuklara sarmayın bol etkinlik ve konuşmayla herşey güzel ilerler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir