Kilo Alımı Neden Azaldı ve Bezinde Mukus Görüyorum
247 görüntüleme
S
Simla K.
25 Haziran 2025 12:53
Bebeğimin doğum kilosu (erkek bebek) 3.070 gr bugün 3 aylık oldu 5.225 gr olmuş alt sınırda kilo almış aktif emiyor çişli bez sayısı 7-8 bezide iyi dolduruyor ancak kilosu az neden olmuş olabilir? Bezinde de 3-4 seferdir mukus görüyorum
R
Rabia Ö. B.
25 Haziran 2025 12:59
Sürekli Ön sütü emiyor olabilir mi acaba ? Arka süt daha yağlı ve kilo aldırıyor, tek memeyi bitirene kadar emzirin. Sütünüzü yağlandırmak için çiğ badem ceviz ve hindistan cevizi yağı yiyebilirsiniz
S
Simla K.
25 Haziran 2025 13:01
Blok sistemiyle emziriyorum aslında ama 4 saat bir göğsü veriyorum sonra diğerini iyice arka sütü alsın diye ancak anlayamadım
H
Hatice G. ..
25 Haziran 2025 20:39
Mukus dışında başka bir şikayeti var mı? Bizim de oyleydi inek sütü alerjisi olduğunu öğrendik
S
Simla K.
26 Haziran 2025 05:01
Sürekli gazı oluyor özellikle sabaha karşı çok oluyor kakası ishal şeklinde bayağı sıvı hapşırıyor kilo alımı yavaşladı geçende bi ara kabız oldu memede çok durmuyor uzun süre burnu tıkanık gibi temizliyorum sürekli ama sizde belirtiler nasıldı?
H
Hatice G. ..
26 Haziran 2025 05:31
Gürültülü, kötü kokulu ve mukuslu kaka,bir de reflüsü var doğduğundan bu yana kusuyor ama son zamanlarda arttı iyice, kilo alımı da azalinca ben kendim süt diyeti yaptim sikayetler azalmaya basladi birakinca tekrar artti,doktorundan tahlil istedim kakasinda gizli kan çıktı şuan diyet yapıyorum 1 hfta diyet sonrasi tekrar tahlil yapılacak
S
Simla K.
26 Haziran 2025 05:32
Diyetinizi nasıl uyguladınız bende 1 hafta öyle besleneyim diyorum bakalım fark olacak mı bizde de gürültülü kaka var aynı şekilde reflüde var doğumdan itibaren devam ediyor
H
Hatice G. ..
26 Haziran 2025 05:35
Süt ve süt ürünleri tüketmiyorum, sadece süt ürünü de değil ne yazikki yediğimiz hemen herşeyde süt ürünü var, aslina bakarsaniz sebze ve meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum şuan, diyete uyabilmek gerçekten cok zor 😔
S
Simla K.
26 Haziran 2025 05:41
Bende araştırdım gerçekten zor bir süreç emek istiyor evlatlarımız için sabredeceğiz rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻🥺 geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim
H
Hatice G. ..
26 Haziran 2025 05:46
Amiinn🙏umarım alerjiniz yoktur,cok geçmiş olsun
T
Tuygun T. Ö.
12 Temmuz 2025 19:54
Benim bebegımde 4 aylık ara ara mukuslu kaka oluyor son dönemlerde arttı ve sağıp besliyorum ama kilo alımı son iki ayda 600 ve 400 gram . Şuanki kilosu alt sınırda . Bizim de mi alerjimiz var acaba
T
Tuygun T. Ö.
12 Temmuz 2025 19:55
Anne sütü ile besleniyor ama pütürlü değilde diyara gibi kakası bilemedim