Kilo Alımı İçin Tecrüberliniz Nedir?

155 görüntüleme
F

Fatma Y. ..

6 Mayıs 2026 14:14
Kozım 2 yaş 2 aylık gelişim takibi var, endokrin benlik birşey yok yiyecek ki büyüsün dedi. Bugün gastroenteroloji boy uzadı ama kilo almamış deyip mama verdi. İçeriği pek içaçıcı değil,doğum kilosu 2225 şimdiki 9 kilo. Değerleri yerinde,kilo alırsa büyüyecekmi? Kilo alımı için ne yapabilirim ,hastane maması yerine multivitamin takviye versem aynı olır mu ? Sizler kilo alımı için ne yaptınız?
L

Lale

Premium Üye
6 Mayıs 2026 14:32
Atom tarifler var denediniz mi? Tarif instagramda hastalanmayançocuk adlı sayfada var. Kuruyemişler tahin meyve özleri muz et kilo alımında çok faydalı. Multivitsminlerin vaov bi etkisi olacağını düşünmüyorum kilo için
F

Fatma Y. ..

6 Mayıs 2026 14:39
Lale
Atom tarifler var denediniz mi? Tarif instagramda hastalanmayançocuk adlı sayfada var. Kuruyemişler tahin meyve özleri muz et kilo alımında çok faydalı. Multivitsminlerin vaov bi etkisi olacağını düşünmüyorum kilo için
Atom tarifi oğlumda etki görememiştim. Ama yinede [deneyeceğim.hangi](deneyeceğim.hangi) meyveözleri mor meyveler mi?elimdeki maman içindekileri kısmını okuyunca içeriği temiz multivitamin kullanayım diye [düşündüm.Tahini](düşündüm.Tahini) sade haliyle mi vermem [gerekiyor.ilginiz](gerekiyor.ilginiz) ve bilginiz için teşekkür ederim 
L

Lale

Premium Üye
6 Mayıs 2026 14:43
Fatma Yılmaz
Atom tarifi oğlumda etki görememiştim. Ama yinede [deneyeceğim.hangi](deneyeceğim.hangi) meyveözleri mor meyveler mi?elimdeki maman içindekileri kısmını okuyunca içeriği temiz multivitamin kullanayım diye [düşündüm.Tahini](düşündüm.Tahini) sade haliyle mi vermem [gerekiyor.ilginiz](gerekiyor.ilginiz) ve bilginiz için teşekkür ederim 
Fatma hanım benim kızımda alerji var raporlu alerji maması kullanıyoruz içine hurma özü veya keçiboynuzu Özü ekliyorum hatta tahşnde ekliyorum biraz. Mor meyveler kahvaltısına ekliyorum. Ama kullandığım ürünler hep organik onlara dikkat ediyorum. Kahvaltıya da tahin ekliyorum ve ceviz özellikle
L

Lale

Premium Üye
6 Mayıs 2026 14:45
Fatma Yılmaz
Dr hikmet cilli var. Sayfasında iştah açıcılarla ilgili puanlama yapmış ona da bi bakın derim
B

Burcu000

6 Mayıs 2026 14:59
Tahin hangi marka kullanıyorsunuz acaba ?
L

Lale

Premium Üye
6 Mayıs 2026 15:15
Burcu000
Tahin hangi marka kullanıyorsunuz acaba ?
Og veya servet markası. Servet markasında sıkmalı var çocuklar için bi tane ondan aldım bitince kutuya koyuyorum pratik oluyor. Dibe çökmüyo
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir