Kilo Alımı İçin Tecrüberliniz Nedir?
155 görüntüleme
F
Fatma Y. ..
6 Mayıs 2026 14:14
Kozım 2 yaş 2 aylık gelişim takibi var, endokrin benlik birşey yok yiyecek ki büyüsün dedi. Bugün gastroenteroloji boy uzadı ama kilo almamış deyip mama verdi. İçeriği pek içaçıcı değil,doğum kilosu 2225 şimdiki 9 kilo. Değerleri yerinde,kilo alırsa büyüyecekmi? Kilo alımı için ne yapabilirim ,hastane maması yerine multivitamin takviye versem aynı olır mu ? Sizler kilo alımı için ne yaptınız?
L
Lale
Premium Üye
6 Mayıs 2026 14:32
Atom tarifler var denediniz mi? Tarif instagramda hastalanmayançocuk adlı sayfada var. Kuruyemişler tahin meyve özleri muz et kilo alımında çok faydalı. Multivitsminlerin vaov bi etkisi olacağını düşünmüyorum kilo için
F
Fatma Y. ..
6 Mayıs 2026 14:39
Atom tarifler var denediniz mi? Tarif instagramda hastalanmayançocuk adlı sayfada var. Kuruyemişler tahin meyve özleri muz et kilo alımında çok faydalı. Multivitsminlerin vaov bi etkisi olacağını düşünmüyorum kilo için
L
Lale
Premium Üye
6 Mayıs 2026 14:43
Atom tarifi oğlumda etki görememiştim. Ama yinede [deneyeceğim.hangi](deneyeceğim.hangi) meyveözleri mor meyveler mi?elimdeki maman içindekileri kısmını okuyunca içeriği temiz multivitamin kullanayım diye [düşündüm.Tahini](düşündüm.Tahini) sade haliyle mi vermem [gerekiyor.ilginiz](gerekiyor.ilginiz) ve bilginiz için teşekkür ederim
L
Lale
Premium Üye
6 Mayıs 2026 14:45
Atom tarifi oğlumda etki görememiştim. Ama yinede [deneyeceğim.hangi](deneyeceğim.hangi) meyveözleri mor meyveler mi?elimdeki maman içindekileri kısmını okuyunca içeriği temiz multivitamin kullanayım diye [düşündüm.Tahini](düşündüm.Tahini) sade haliyle mi vermem [gerekiyor.ilginiz](gerekiyor.ilginiz) ve bilginiz için teşekkür ederim
B
Burcu000
6 Mayıs 2026 14:59
Tahin hangi marka kullanıyorsunuz acaba ?
L
Lale
Premium Üye
6 Mayıs 2026 15:15
Tahin hangi marka kullanıyorsunuz acaba ?
Yükleniyor...