Kilo Alımı Durdu

72 görüntüleme
Y

Yağmur

7 Nisan 2026 21:49
Bebeğim 8 aylık iki aydır kilosu 10 kg da durdu ek gıdaya yüklenmek istemiyorum sabah kahvaltı öğlen çorba aralarda mamaya devam ediyorum meyve püreleri veriyorum yanlış yaptığım ne bilmiyorum
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 21:52
Sekiz aylık bir bebek için kilosu gayet iyi çok zorlamayın adı üstünde bebek kilolu olunca ne olacak?
Y

Yağmur

7 Nisan 2026 21:53

Sibel Yılmazer

Sekiz aylık bir bebek için kilosu gayet iyi çok zorlamayın adı üstünde bebek kilolu olunca ne olacak?

Ayyy şu toplum baskısı beni mahvetti ve kayınvalide , çocuk zayıflamış diyip diyip geziyorlar
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 21:53
Hiç mi doktorunuz demiyor dokuzuncu aya kadar doyurmak değil tadım diye bebek dokuzuncu aydan sonra bizim gibi beslemeye başlar sindirimi oturur
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 21:54
Gelişimi diğer bebeklere nazaran önde gidiyor takmayın kimseyi
Y

Yağmur

7 Nisan 2026 21:58

Sibel Yılmazer

Hiç mi doktorunuz demiyor dokuzuncu aya kadar doyurmak değil tadım diye bebek dokuzuncu aydan sonra bizim gibi beslemeye başlar sindirimi oturur

Ben bunu biliyorum ama sadece ben kimseye laf anlatamıyorum psikolojik olarak çöküyorum
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 22:02
Allah yardımcınız olsun o baskıyı anlayabiliyorum ama emin olun yıprandığınızla kalırsınız bebekler her türlü büyüyor ama sizin de strese girmemeniz gerekir bu süreçte bir anne zaten çocuğu için en iyisini düşünür yapar mesafe her zaman iyidir karışan çok olmayınca anneler huzur buluyor ilk çocuğumda bende aynı durumu yaşadım değmezmiş şimdi gayet keyifli büyütüyorum ikinci çocuğumu
Y

Yağmur

7 Nisan 2026 22:07

Sibel Yılmazer

Allah yardımcınız olsun o baskıyı anlayabiliyorum ama emin olun yıprandığınızla kalırsınız bebekler her türlü büyüyor ama sizin de strese girmemeniz gerekir bu süreçte bir anne zaten çocuğu için en iyisini düşünür yapar mesafe her zaman iyidir karışan çok olmayınca anneler huzur buluyor ilk çocuğumda bende aynı durumu yaşadım değmezmiş şimdi gayet keyifli büyütüyorum ikinci çocuğumu

Allah bağışlasın benim de ilk çocuğum ve sen bilmezsinlerle. Büyütüyorum maalesef 31 yaşında kadınım neyi bilmiyorum bende anlayamadım
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 22:12
bir bebeğin annesinden başka kimseye ihtiyacı yok,annelik doğumdan sonra yüklenir ilk hiç bir şey bilmiyorum tecrübesizim diye ağlarsın sonra o büyüdükçe bir gülüşü bir mızırdanması her şeyini anlarsın sende onla büyür anneliğini geliştirirsin bu kafadaki insanlar bir anneye sen ne biliyorsun diyerek anneliğini yaşatmıyor az ötede dursalar gayet de her şeyi güzel yaptığınızı görecekler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir