Kilo Alımı Çok Az

165 görüntüleme
Sema G.

Sema G.

12 Mayıs 2026 12:41
Arkadaşlar , Bebeğimin bugün 3 aylık kontorolü vardı kilosu çok az çıktı . İlk iki ayında ayda 1 kilo alıyordu bu gitmemde 500 gr tek almış çok ğzüldüm 🥺 sütümde var emziyorum sadece. Emme süresi 5 dk 5 dk da dışoyuyor sonra teklif edince ağlıyor asla tutmuyor😏aralığı ise 4 5 saati buluyor bazen . Nasıl kilo aldırırm yaa
Z

Zeynep N. İ.

12 Mayıs 2026 13:05
Artık çenesi daha da güçlendiği için daha hızlı boşaltıyordur memeyi, daha çabuk doyuyor olabilir. İlerleyen zamanlarda 300 grama bile düştüğü zamanlar olabilir kilo alımının, genel huzuru iyiyse ve persentil eğrisi stabil gidiyorsa dert etmeyin, doktorunuz sizi uyarırdı zaten.
G

Gül K. ..

12 Mayıs 2026 14:12
Benim bebeğimde öyle 3 ay çok iyiydi 4. Ay tartımnds 300 g almıştı sadece şuan da hala syni ayda 300 g alıyor keyfi sağlığı yerinde yapabileceğimiz bişey yok
Sema G.

Sema G.

12 Mayıs 2026 14:39
Zeynep Nur İyi̇çi̇ftçi̇
Artık çenesi daha da güçlendiği için daha hızlı boşaltıyordur memeyi, daha çabuk doyuyor olabilir. İlerleyen zamanlarda 300 grama bile düştüğü zamanlar olabilir kilo alımının, genel huzuru iyiyse ve persentil eğrisi stabil gidiyorsa dert etmeyin, doktorunuz sizi uyarırdı zaten.
teşekkür ederim yazdıgınız için. Ben ilk aylarda cok güzel aldı öyle alacak sandm sanırım🥺 ama huzuru keyfi yerinde meme emdikten sonra .
Sema G.

Sema G.

12 Mayıs 2026 14:40
Gül Karakuş
Benim bebeğimde öyle 3 ay çok iyiydi 4. Ay tartımnds 300 g almıştı sadece şuan da hala syni ayda 300 g alıyor keyfi sağlığı yerinde yapabileceğimiz bişey yok
Aynen malesef yapacak bişey yok . Çünki birqzda genetik yapıyla alakalı sanırım😏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir