Kilo Alımı Azaldı

113 görüntüleme
S

SelinLcn

15 Aralık 2025 08:55
Bebeğim 3 aylık oldu her ay 1 kilo alarak ilerliyorduk. Bu ay sadece 600 gram aldı. Sadece anne sütü ile besleniyor 2-3 saatte bir. Sütüm yetmiyor olabilir mi?
G

Gamze P.

15 Aralık 2025 09:39
Belli bi aydan sonra kilo almaları yavaşlaması çok normal artık 200 300 gr alarak ilerleme olcak
Deniz T.

Deniz T.

15 Aralık 2025 10:40
Benim bebegim de bugun aylik ve kontrol de kilo alimi az dendi ama boy ve baş cevresi normal hayirlisi olsun
S

SelinLcn

15 Aralık 2025 10:48
Kilo yavaşlaması 5. aydan sonra oluyor diye biliyordum o yüzden endişelendim süt arttırma teknikleri etkili olur mu acaba lohusa yağı anne çayı vs.?
Aslıhan

Aslıhan

15 Aralık 2025 11:10
Biz anneler sanırım biraz da çevre baskısı yüzünden kilo alımını çok takıyoruz kafaya. Zaten ilk üç ay birer kilo alır 3 aydan sonra bu kilo alımı 600-500 olur ve yavaş yavaş azalır. Bebek hareketlendikçe emdiği sütü enerjiye çevirecek dolayısıyla kilo alımının yavaşlaması çok normal. Bence sütünüz gayet yetiyor hiç böyle şeyleri takıp da sütünüze stres karıştırmayın :) Bahsettiğiniz yağların, çayların da hiç bir faydası olduğunu düşünmüyorum çevremde kullanıp da sütüm arttı diyeni hiç duymadım boşuna öyle şeylere para vermeyin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir