Kilo Alımı

127 görüntüleme
S

Serap

2 Haziran 2026 11:35
Merhaba bebeğimin iki hafta önceki kilosu 5300 gelmişti dün sağlık ocağında tekrar bakıldı 5400 çıktı iki haftada sadece 100 gr almış meme reddi var sadece anne sütü alıyor böyle bir durum yaşayan var mı
Ş

Şevval K.

2 Haziran 2026 11:36
Kaç aylık
S

Serap

2 Haziran 2026 11:37
Şevval Keskin
Kaç aylık
3 buçuk
Ş

Şevval K.

2 Haziran 2026 11:40
Yani herkes kiloda çok farklı şeyler söylüyor chat gbt hesaplat normal aralıkta mı diye ben öyle yapıyorum kaç günlük olduğunu yaz doğum kilosunu bir de şuan ki kilosunu yaz haftalık olarak değerlendirme artık yavaş kilo alacaklar çünkü enerji yakıyorlarmış oyun vs oynatıyoruz ya
S

Serap

2 Haziran 2026 11:41
Şevval Keskin
Yani herkes kiloda çok farklı şeyler söylüyor chat gbt hesaplat normal aralıkta mı diye ben öyle yapıyorum kaç günlük olduğunu yaz doğum kilosunu bir de şuan ki kilosunu yaz haftalık olarak değerlendirme artık yavaş kilo alacaklar çünkü enerji yakıyorlarmış oyun vs oynatıyoruz ya
Çok az değil mi ama 2 buçuk kilo doğmuştu zaten meme almak istemiyor ama uykulu iken emiyordu anlamadım
Ş

Şevval K.

2 Haziran 2026 11:43
haftalık olarak bakıp kendini üzme ay olarak değerlendir bence gayet güzel kilo almış şuan dediğim gibi oyun felan oynadığımız için yakıyorlarmış tam gününü söyle senin için aratayım istersen
Ş

Şevval K.

2 Haziran 2026 11:46
Chat gbt gayet normal diyor
S

Serap

2 Haziran 2026 11:46
Şevval Keskin
haftalık olarak bakıp kendini üzme ay olarak değerlendir bence gayet güzel kilo almış şuan dediğim gibi oyun felan oynadığımız için yakıyorlarmış tam gününü söyle senin için aratayım istersen
3 ay 14 gün evet epey hareketli bir bebek ama böyle giderse ufacık kalacak korkusu da var bende
Ş

Şevval K.

2 Haziran 2026 11:48
Hayır kesinlikle öyle düşünme ülkemizde obezite ne kadar fazla ideal aralıklarla sağlıklı olsunlar yeter bence benim de kızım normal aralıkta gidiyor sakın öyle düşünme için rahat etmiyorsa ama doktorunla görüş mama desteğini sor
S

Serap

2 Haziran 2026 11:51
Şevval Keskin
Hayır kesinlikle öyle düşünme ülkemizde obezite ne kadar fazla ideal aralıklarla sağlıklı olsunlar yeter bence benim de kızım normal aralıkta gidiyor sakın öyle düşünme için rahat etmiyorsa ama doktorunla görüş mama desteğini sor
Teşekkür ederim yarın gideceğiz inşallah öğreneyim durumunu
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Haziran 2026 11:55
En iyisi bir çocuk doktoruna göstermeniz olacak çünkü burada herkes farklı Yorumlarda bulunuyor önemli olan bebeğinizin doğum kilosu ve 3 buçuk aylık süre içerisindeki düzeniniz meme reddi olduğunda kilo alımı etkileniyor geçici bir süreç gelişimini en iyi çocuk doktoru değerlendirir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir