Kilo Alımı
173 görüntüleme
D
Dilara
29 Mayıs 2026 18:55
Merhaba bebeğim şu an 9 ay 14 günlük 7070 gram 70 cm kilosu beni endişelendiriyor 🥹 normal mi ne yapmalıyım? Bazen neredeyse hiçbir şey yediremiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım❤️
A
Aycan G.
29 Mayıs 2026 19:41
Merhaba dogum kilosu ve boyu kaçtı? Bence fena degil kilosu. Doktor ne diyor değerleri iyi mi ? Bizimde aşırı yavas kilo alimi doktor Beyaz kan hücreleri az dedi ve alerjisi de var
D
Dilara
29 Mayıs 2026 19:47
Merhaba dogum kilosu ve boyu kaçtı? Bence fena degil kilosu. Doktor ne diyor değerleri iyi mi ? Bizimde aşırı yavas kilo alimi doktor Beyaz kan hücreleri az dedi ve alerjisi de var
O
Ozlem
29 Mayıs 2026 20:20
Balkonunuz varsa belki dışarıyı izlerken yiyebilir. Belkide mama sandalyesinde oturmayı sevmiyor. Blw denediniz mi bilmiyorum ama kendi yemek istiyordur belki. Bir eline kaşık verip o oynarken siz yedirmeye çalısabilirsiniz. Yada kitaplara bakarak. Doktorunuz iyi diyorsa ona güvenin benim kızımda minyon dediğiniz gibi insan ister istemez bir karşılaştırıyor ama sağlıkları yerinde olsun buna şükür ❤️ değerleri toparlayınca iştahıda toparlayacaktır sağlıcakla büyüsün 🫶🏻
A
Aycan G.
29 Mayıs 2026 20:35
Doğum kilomuz 2960 46cm , kan değerlerimizde b12 ve demiri düşük kullanmaya devam ediyoruz şu an doktorumuz panik yapma diyor. Ama ben yinede bu duruma çok takılıyorum hele de kendi yaş grubunu görünce ister istemez bir kıyaslama oluyor 🥹
D
Dilara
29 Mayıs 2026 20:54
Balkonunuz varsa belki dışarıyı izlerken yiyebilir. Belkide mama sandalyesinde oturmayı sevmiyor. Blw denediniz mi bilmiyorum ama kendi yemek istiyordur belki. Bir eline kaşık verip o oynarken siz yedirmeye çalısabilirsiniz. Yada kitaplara bakarak. Doktorunuz iyi diyorsa ona güvenin benim kızımda minyon dediğiniz gibi insan ister istemez bir karşılaştırıyor ama sağlıkları yerinde olsun buna şükür ❤️ değerleri toparlayınca iştahıda toparlayacaktır sağlıcakla büyüsün 🫶🏻
D
Dilara
29 Mayıs 2026 20:56
Evet ister istemez kıyaslama oluyor ama emin olun sağlıklı olması, bizimde kilo geride baya. Atom tarifi gördüm sosyal medya da onu deneyebilirsiniz
A
Aycan G.
29 Mayıs 2026 20:59
Kabak cekirdegi, susam, çiğ badem, çiğ fındık, ceviz Hindistan cevizi yagi yada zeytinyağı, tahin, pekmez chia tohumu ile yaptim ben. İstediğinizi ekleyip çıkarabilirsiniz. Benim oğlum suan düzeltilmis 8 bucuk aylik 6500 kilo boy 68 cm
D
Dilara
29 Mayıs 2026 21:03
Yaa denemek isterim , tarifi benimle de paylaşır mısınız? 🫶🏻Sizin kızınız kaç aylık kaç kilo ?
Yükleniyor...