Kilo Alımı

276 görüntüleme
H

Hacer D.

26 Nisan 2026 19:40
Bebeğim 3.360 kilo doğdu şuan 11 haftalık 5 kilo emmesi gayet iyi sütüm de var ama kilo alımı yavaş neden olabilir
F

Fadime O.

26 Nisan 2026 19:54
Öncelikle merhabalar kilo alımi gayet güzel dogum sonrasi bebekler %5ile %10 arasi kilo kaybeder ve kaybettigi kilodan hesaplanir ! telaşlanicak bi durum yok ay olark gayet iyi almis anne sutu kolay sindirilir ve saglikli kilo alisi olur belli saat araligi emziriyorsnz

0 -3 ay min 450 max 1000 kg alir genel olarak sizin ayinizda gayet iyi bi kiloda

Masallah saglıkla büyüsün
G

Gamze ..

26 Nisan 2026 19:55
Önemli olan sütün fazlalığı değil kaliteli oluşu yanı sütün yaglı olmalı ravla nın lohusa yagı var karısım bı yağ ve gerçekten sutu yaglandırıp bebeğe kılo aldırıyor denemenı tavsıye ederım bende kullandım yalnız tadı bıraz kötü çörek otu yagıda içinde olduğu ıcın bıraz boğaz yakıyor içerken ona göre al 
E

Eda P.

26 Nisan 2026 20:06
Bebeğim 13 aylık 9 kiloda boyu 74 santim 1 kelime tek konuşabiliyor sürekli suya mama diyor normal mi sizce
İ

İnanç B.

26 Nisan 2026 20:08
Eda Polat
Bebeğim 13 aylık 9 kiloda boyu 74 santim 1 kelime tek konuşabiliyor sürekli suya mama diyor normal mi sizce
Sağlıklı olduktan sonra kilonun pek önemi yok bence ama konuşması için kitaplar okuyabilirsiniz kartlar var görselli onları gösterip tekrar edebilirsiniz zamanla konuşacaktır
F

Fadime O.

26 Nisan 2026 20:14
Eda Polat
Konusma ile ilgili bi bilgim yok ama kitap okumaniz onunla konusmaniz zeka kartlari ve bol vakit işe yarayacaktir ekran yok﫰benim kizimla hemen hemen ayni kilo ve boy arada gr farki var sadece dr normal dedi belli aydan sonra yuksek kilo alimi beklenmiyormus
E

Eda P.

26 Nisan 2026 20:19
Fadime Onis
Konusma ile ilgili bi bilgim yok ama kitap okumaniz onunla konusmaniz zeka kartlari ve bol vakit işe yarayacaktir ekran yok﫰benim kizimla hemen hemen ayni kilo ve boy arada gr farki var sadece dr normal dedi belli aydan sonra yuksek kilo alimi beklenmiyormus
Çok vakit ayiramoyordum ben oğluma ama artık bol bol konuşup kitaplar okuyacağım teşekürler bilginiz için
G

Gamze ..

26 Nisan 2026 20:25
Sistemde sorun mu var üç gündür hastalık kaydı olusturuyorum ama doktor yorumu alamıyorum neden olabilir bılgınız varmı
G

Gizem ..

26 Nisan 2026 20:38
Merhaba bebeğim bugün 8 aylık oldu DK 2350 boyu 46cm di bugün tartıldı 6800kg 69cm boy çıktı çoklu gıda alerjisi var mamayı gündüz şırngayla iki kere zor veriyorum kilo alını çok çok az napabilirim bu durumu yaşayan varmı alerjiyle başımız belada
S

Serpil D.

26 Nisan 2026 20:54
Bebeğim 6 aylık 3100 gr doğdu şuan 7kg kilo alımı nasıl
F

Fadime O.

26 Nisan 2026 20:59
Serpil Duru
Bebeğim 6 aylık 3100 gr doğdu şuan 7kg kilo alımı nasıl
Maşallah cok iyi saglikla büyüsün
S

Serpil D.

26 Nisan 2026 21:03
Teşekkür ederim 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir