Kilo Alımı

102 görüntüleme
E

Esra A.

29 Mart 2026 22:02
Bebeğim 1 aylık doğum kilosu 2860 şuan ki kilosu 4100 doktor hızlı kilo almış dedi anne sütü alıyor bazen sütüm yetmediği için mama takviyesi alıyor mamayı kesmelimiyim
M

Meltem G.

29 Mart 2026 22:13
1 ayda bu kadar iyi kilo alan bebeğe sutun az olduğunu söyleyip mama öneren doktoru değiştirin sizin sutunuz çok iyi besliyor belli ki maasallah bebek ne güzel gelişiyor bebegi aşırı beslemekten kaçının ki obez olmasın mama vermeyin
S

Songül A.

30 Mart 2026 15:04
Şuan kiloya takılmayın derim bence. Oğlumda ilk 3 ayda her ay ortalama 1,5 kg falan almıştı. Kg olarak önden gidiyordu. Ama emeklemeye başlayınca fazla kilosunu atmaya başladı şuan 20 aylık oldu kg ortalama ilerliyor şuan. Korkmanıza gerek yok hareketlendikçe kiloyu atıyorlar. Birde 12 aydan sonra yemek reddi problemleri yaşanmaya başlanıyor, zorla yedirmek isteseniz de yemiyor i.
E

Esra A.

30 Mart 2026 20:13
Aslında mama takviyesini alma sebebi sütümün doğurduğunu düşünmüyorum o yuzden veriyorum ama azalttım bakalim 2 ay kontrolünde kaç gram almış olacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir