Kilo Alımı

115 görüntüleme
S

Selin U.

27 Mart 2026 09:22
Bebeğim 4 şubatta doğdu 3680 kg. 9 şubatta kontrole gidişimizde 3510 kg çıktı ödemi o kadar gitmişti. Yaklaşık 20 gündür çok fazla sütüm var diye mama vermeyi bıraktım başta yoktu ama artık sütüm var. 1 ay kontorlünde 4800 geldi. Şuan 1 ay 23 günlük kilosu 5500. Sizce iyi mi kilosu mamayı bırakarak iyi yapmış mıyım?
A

Ayşe G.

27 Mart 2026 09:30
Yaklaşık bir buçuk ayda doğum kilosuna nerdeyse 2 kilo eklenmiş maşallah çok iyi kilosu bence iyi yapmışsınız 🤗
S

Selin U.

27 Mart 2026 09:31
Ayşe Gür
Yaklaşık bir buçuk ayda doğum kilosuna nerdeyse 2 kilo eklenmiş maşallah çok iyi kilosu bence iyi yapmışsınız 🤗
Çok sevindim teşekkür ederim 🥹 çevremdekiler doymuyor bu çocuk dedikçe geriliyordum halbuki benimki emzik ve meme bağımlısı 🥹 çişli/kakalı bez sayımız da 8-10 arasında günlük alerjik bebek olunca gerilmiştim 🥹
A

Ayşe G.

27 Mart 2026 09:36
2. ay kontrolünde doktorunuz da aynısını söyleyecek bence veya hemşireniz. Hiç germeyin kendinizi, siz onlara bakmayın çevredekiler ve büyükler çocukların doyduğuna da inanmıyor kilosu da hiçbir zaman yeterli gelmiyor onlara🥲
P

Pelin A.

Premium Üye
27 Mart 2026 09:53
Selin Hanım çevrenizdekilere kulak kapatın 4. Aya kadar her ay 600-1000 gr alması yeterli. Strese girip bebeğinizi fazla beslemeyin fazla gaz yükü ile bebeğinizi yorarsınız. 5. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşmış olması yeterli. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.
A

Ayfer Ç.

28 Mart 2026 22:08
Benim kızım da 4 Şubat'ta doğdu. Görünce yazmak istedim bence çok güzel kilo alımı mamayı bırakmakla iyi yapmışsınız emzirdikce sütünüz dahada artacaktır 2. Ay kontrolunde Dr da aynı şeyleri soyleyecektir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir