Kilo Alımı

146 görüntüleme
M

Müzeyyen İ.

9 Aralık 2025 23:29
Bebeğim 3 ay 20 günlük. Doğum kilosu 3740 gramdı. İlk 3 ay sadece anne sütü aldı fakat meme reddi ile uğraşırken kilo alamadı. Birkaç hafta sadece 100 gram alabildi. Şu anda mama veriyorum ve kilosu 6800 gram. Doktor, bu kilonun yetersiz olduğunu söylüyor. Günlük ortalama 20 gram almış; bunun altına düşersek daha besleyici şeylere başlamamız gerektiğini ifade etti. Ancak bebeğimde biberon reddi de var.
S

Seyhan B. ..

10 Aralık 2025 00:00
Bence 3 aylik bir bebege göre kilosu çokçok güzel ...5 aylik bu kiloda
A

Arzu B.

10 Aralık 2025 05:16
Doktorunuza Bence değiştirin benim çocuğum 5 aylık 7 kilo yani Sizinki maşallah çok çok iyi
T

Tuğçe E.

10 Aralık 2025 06:20
Çok benzer şeyler yaşıyoruz.
Benim bebeğimde 3 ay 15 günlük. Meme reddi yaşadık ve Biberon asla almıyor..Algısı çok açıldığı için emmekte istemiyor.Doğum 3875 şuan 6200 doktorumuz normal artık az kilo alacak dedi. Günlük 20 gram ideal dedi hatta. Kiloya takılmamamaya çalışıyorum artık sağlıkla ilgili bi problem yaratmadığı sürece. Çünkü bu beni ve beraberinde bebeği çok gerdi sizde nasılbilmiyorım ama.
H

Hatice G.

10 Aralık 2025 22:02
Aynı sorunu bende yasıyorum.bebegim 3680 fe dogdu.suan 3 aylık ve kılosu 5380.kılosu alt sınırın bır ustundeymıs.artık buna canımı sıkmak ıstemıyorum. Cunku cidden onu besleyememekten korkuyorum.bence sizde takmayın kafaya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir