Kilo Alımı
82 görüntüleme
A
Ayy
14 Kasım 2025 13:21
Selam kızlar. Oğlum 4.5 aylık kilosu 8.800 civarı, dk ise 3770.etrafımda daha fazla emzir daha çok kilo almaso gerek diyenler var. Doktor ise iri bir bebek ve kilosu baya ilerde diyor. Sizce nasıl?

Ümran A.
14 Kasım 2025 13:23
Merhabalar bebeğiniz kilosu çok çok iyi bence maşallah. Benim kızımın doğum kilosu 3800 şuan 6 aylık ve neredeyse oğlunuzla aynı kiloda daha hatta daha az bile diyebilirim. Etraftakiler hep bir şey söyler en iyisini siz ve doktorunuz bilir 🐣
E
Ece ..
14 Kasım 2025 13:23
Bence gayet iyi kilosu. Benim oglum nerdeyse 6 aylik 9 kilo kadar. Zaten doktor da onaylamis iyi oldugunu endise etmeyin, insanlari dinlemeyin.
A
Ayy
14 Kasım 2025 13:27
Biz kayınvalidem ile birlikte yaşıyoruzo sürekli oğlumu tartmak istiyor hatta bi sefer bu ay bu çocuğa 1.5 kilo aldır diye bişey söylemişti. Hergün bu konunun olması ne kadar düşünmeye çalışsanda bi süre sonra yoruyor.sürekli benim oğlum 6 aylıken 11 kiloydu falan gibi kıyaslamalar yapıyor buda beni çok yoruyor

Fatma A. U.
14 Kasım 2025 13:36
Etraftakiler herşeyin en iyisini bildiklerini iddia ederler kulak asmayın maşallah bebeğinizin kilosu gayet iyi

İlsu O. K.
14 Kasım 2025 13:41
Canları sıkılıyor herhalde!!! 🤷♀️ bence siz çevrenizi değil doktorunuzu dinleyin geri kalanlarada hıhı diyip geçin. Kayınvalidenize bakarsak benim bebeğim çok zayıf şuan düzeltilmiş 6 aylık oldu takvimyaşı 8 aylık - 30 haftalık 1570 gr prematüre doğdu, biz sizin kilonuza daha yeni geldik🤣
E
Elif N.
14 Kasım 2025 13:45
Benim bebeğim o ayda 7250 idi. Doğum kilosu da 3815’ti. Doktoru çok iyi demişti. İnsanlar ne bekliyor anlamadım. Büyük küçük kimsenin kilosundan memnun değiller. Bence de ileride. Osman hoca instagram soru cevaplarından birinde benim bebeğim gibi olan bir bebek için; kilosunun ileride gittiğinin siz de farkındasınızdır diye düşünüyorum demişti. Ne çok biliyorlar. Bebeğinize maşallah bu arada.
A
Ayy
14 Kasım 2025 13:48
Normalde hiç önemsemiyordum ama her doktor kontrolü sonrası bi yorum her hafta sürekli tartma isteği artık çok bunaltıcı ilk üç ay bu konu beni çok yıpratmuştı hatta keşe emrirmek yerine mama verseydi kilosu daha çok olurdu diye düşüncelerim vardı
M
Melek A.
14 Kasım 2025 14:04
6 aylik bebegim 8 kilo sizinkini 6. Ayda dusunemiyorum