Kilo Alımı

102 görüntüleme
M

Melek A. ..

4 Ağustos 2025 10:37
Kızım 5,5 aylık doğum kilosu 2,800 şuan 6,200
Bir ara emmeyi istemedi reddetti çığlık çığlığa ağlıyordu memeye aldığımda mecbur mamaya başladım 1. 1,5 aylık bir süreçte mama içti o sürede de ben memeye yeniden alıştırmaya çalışıyordum bu süreçte kilo da kaybetti her ay 1000 Gr'dan aşağı almazdı artık 200,300 Gr alıyor nasıl düzeltebilirim kilosu nasıl
N

Nazo K.

4 Ağustos 2025 10:54
İlerde kilo alımı düşüyor.İlk aylarda bebekler daha çok alır bu normal olan zaten.Çünkü gitgide hareketleniyorlar öyle enerji harcıyorlar.6 ay olmadan doğum kilosunun iki katını geçmiş bile dert etmeyin.İlla birşeyi dert edeceksiniz mamadan kesmeyi edin bence ona odaklanın.
M

Melek A. ..

4 Ağustos 2025 10:59
Evet günde 1 defaya düşürdüm o emdikçe sütüm yeniden artacak arttıkça da mamayı birakicam inşallah
G

Gizem Ö.

4 Ağustos 2025 11:19
Benim kızımda 5 aylık şuan kilosu 6200. Bebekler ilk aylarda 800-1000 gr arası kilo alır ve sonra düşebilirmiş bebekten bebeğe değişirmiş doktorumuz öyle söylemişti. Benim kızım son 3 aydır 350-500 gr arası kg alıyo. Doktor tavsiyesiyle ufaktan ek gıdaya geçtik. Başka bir sağlık problemi yoksa sorun yoktur bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir