Kilo Alımı

150 görüntüleme
H

Hatice .. Ö.

15 Temmuz 2025 04:23
Bebeğim 2 aylık doğum kilosu 3345 idi ilk ay sonunda 4 kg oldu. 2. Ay kontrollünde 4700 olmuş doktor kilo alımının ilk aya göre fazla düştüğünü belirtti. Ebeye yönlendirdi konuştuk fakat sık sık emmek istemiyor 2/3 saat arasında anca emiyor sık emzirmeyi deneyince de çok az emiyor. gece uykusundan uyandır dedi uyandırsam da gene çok az emip uyumak istiyor emme süreleri kısaldı 5/15 dk arasında gidip geliyor ama aktif olarak emiyor bu sürede ne yapmam lazım, kilo alımı yeterli midir? Zorlamalı mıyım emmesi için çünküfazla zorlayınca da kusuyor gibi hareketler yapıyor
İ

İlknur İ.

15 Temmuz 2025 21:45
Kilo alımı normal bence . Bebek doyuyor ki sık emmek istemiyor .
M

Mizgin K. ..

16 Temmuz 2025 17:57
Benimde bebeğim bu durumda sizin yaşadıklarınızın aynısı bizde de var bebeğim dk 3200 1. Ay 4200 2. Ay 4750 emmek istemiyorum emme süreleri kısa ne yapacam ben de bilmiyorum
H

Hatice .. Ö.

17 Temmuz 2025 11:24
Başka bi doktorla görüştük ve persentil aralığında olduğunu endişe etmememizi belirtti. İnsan gene de bişeyler yapmak istiyor fakat emme süresini uzatacak bi çözüm bulamadım bende

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir