Kilo Alımı 😐😐

142 görüntüleme
M

Müjgan K. ..

30 Haziran 2025 17:07
Merhaba bilen Lütfen cevaplasın DK2560
Şuan 5ay 4 haftalık iki hafta önce 5600du şuan 5770 olmuş son iki haftada sadece 170 Gr almış ve çok üzülüyorum daha önce, süt sağım yaptım sütümü arttrm ama geçen hafta emmede zorluk çıkardı dişten dolayı sanırım ama hep bu kilo benim takıntım oldu çok mu küçük sizce napmaliyim mama versem biberona alışır diye de korkuyorum
G

Gülsüm Y. ..

3 Temmuz 2025 08:20
Benim bebeğimde 2400 doğdu 5. Ve 6. Aylarda artık kilo alımı yavaşlıyor hemen hemen aynı kilolardaymış sizinkiyle 5 aylıkken takmayın kafanıza beni de çok üzdüler aaa ne kadar küçük zayıf diye diye kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değil bunu toplum olarak anlamamız lazım. bebeğinizin sağlığına odaklanın sağlıklıysa şükredin kilolu olsa ne olacak doyuyorsa bebeğiniz olay bitmiştir. Bu arada şuan 17 aylık bebeğim yaşıtlarına göre çok iyi kilosu boşuna üzmeyin kendinizi. Emin olun ilerde kilo vermek için uğraşacak büyük kızımdan biliyorum😊
M

Müjgan K. ..

3 Temmuz 2025 09:07
Çok teşekkür ederim 🥰 beni rahatlattiniz rabbim bağışlasın hepimizin yavrularını

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir