Kilo Alımı

192 görüntüleme
G

Gülce Ç.

16 Haziran 2025 07:11
Hocam kızım;
Dk 3500 gr
Boy:52 cm
Baş çevresi:34 cm olarak dünyaya geldi. İlk 2 ay kilo alımı iyiydi fakat son 2 aydır aylı 250 gr civarında kilo alıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor. 20.haftadayız şu an 6 kg 65 cm ise boy. Kilo persentili 10/25 arasında,boy ise %90 persentilde dedi doktorumuz.Çok üzülüyorum kafama takılıyor,sütüm mü besleyici değil,bir yerde yanlış mı yapıyorum halbuki iştahla emen bir çocuk. Fikrinizi merak ediyorum,kilosu az mı ve gelişiminde bir sıkıntı yaratır mı
B

Burcu N.

16 Haziran 2025 07:47
kilo alimiyla ilgili doktorunuz yorum yapar ancak ben sutunuzle ilgili bir şey söylemek istiyorum ki sizin sutunuz besleyicidir ve sizin cocugunuz icin de en mukemmel besindir. asla besleyiciligiyle alakali kendinizi sorgulamayin. cocugumuz istahla emse de bazen o donemde uzerimize binen stresle miktari biraz azalabiliyor ve kendinize iyi bakip biraz dinlendiginizde biraz da su ictiginizde çocuğunuzun kilo alimi da hemen artabiliyor. isterseniz bir iki hafta kendinize biraz olsun zaman ayirmaya dinlenmeye calisin hem stresiniz azalir hem de bir deneme yapmis olursunuz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir