Kilo alimi

298 görüntüleme
E

Emine O. A.

5 Haziran 2025 12:24
Merhaba bebegim dört aylık 3020 kilo 49 boy ile doğdu 1 ay 4370.kilo 2.ay 5450 kilo .3 ay iken 5800 kilo çıktı. 4 ayda 6450 cikti doktorumuz kilo alımının yavaşladıgini söyledi evet etrafa ilgisi çoğaldı ama cisli bezi normal emerken sütü görüyorum memeyi bıraktığında mutlu .bebeğim bu ay beklenilen kilonun altında çıkmış. Dış dönemi kilo alımı yavaslayabilir diye okumuştum. Kendimi kptu hissedip sürekli meme teklif ederken buldum. Önceden gece uyandığında başka derdi olduğunu anlayıp ona yönelirdm uzun uyuyan bir bebek ama smdi uyku gerilemesi olduğunu farkındayım sut içmesini teklif ediyorum oda hemen kabul ediyor artık açlıktan uyanmaya bile meme veriyorum smdi hangi doktor haklı hangisi doğru söylüyor ben bilmiyorum .boy takibi gayet iyi .bence sütüm böyle takarak kafaya azalabilir diye bol su içiyorum şuan sütüm iyi hep iyiydi bence ama bebeğime yaramasi lazım.
S

Semra Ş. ..

6 Haziran 2025 19:50
Merhabalar benim bebeğimde şuanda 4 aylık diğer aylar gayet iyi kilo aldı bu ay sınırda kilo aldı ve benim için az bir kiloydu doktora danıştım gayet normal olduğunu ilk 3 ayda bebeklerin fazla kilo aldığını sonrasında yavaşladigini söyledi 4 aylik dönemde diş başlangıcı uyku gerilemesi meme reddi olabiliyor bundan kaynaklıda etkiler dedi o yüzden içiniz rahat olsun aynı durumu yaşadıgim için sizi çok iyi anlıyorum endişe etmeyin 😊😊
S

Semra Ş. ..

6 Haziran 2025 19:52
Bu arada bebeklerde 5. 6. Ayında doğum kilosunun 2 katı beklenir siz çoktan gecmissiniz bile her türlü çok iyi devam ediyorsunuz😊
E

Emine O. A.

6 Haziran 2025 20:01
Bende hersey normal gidiyor diye dusunurken boyle olunca kendi kendimi uzdum .Teşekkür ederim Semra hanim yorumumuz icin .Umarım bütün bebekler sağlıkla ilerler .
Çok sevgiler🙏🙏
S

Seher A. ..

16 Haziran 2025 19:54
Bebeğinizin kilo alımı maşallah çok iyi bence hiç dert etmeyin 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir