Kilo Aldıran Çorba

127 görüntüleme
Z

Zanapkr

7 Nisan 2026 18:34
Kızım 18 aylık 8 kilo lütfen kilo aldıran çorba tarifi yazar mısınız iyi sonuçlar alanlar yazsın lütfen
C

Ceren c.

7 Nisan 2026 18:35
Çorba değil ama şöyle bir tarif verebilirim siz de araştırın isterseniz

Bir tatlı kaşığı tahin 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı pekmez bunları karıştırıp veriyorum. Oğlum 15 aylık. Bazen geldim geldim diye şaka yaparak enjektörle ağzına veriyorum tabii ki iğnesini çıkararak
Z

Zanapkr

7 Nisan 2026 18:40
Veriyorum bu tür şeyleri ek gıdaların yanında
E

Elifff

11 Nisan 2026 13:21
Hastalanmayancocuk diye bir instagram hesabı var orada kilo alımına destek atom tarifi var herkes aşırı övüyor ben denemedim bebeğim küçük ama siz bi inceleyin baya memnun kalan yorumlar var hesap sahibide zaten alanında uzman
Z

Zanapkr

11 Nisan 2026 13:22

Elifff

Hastalanmayancocuk diye bir instagram hesabı var orada kilo alımına destek atom tarifi var herkes aşırı övüyor ben denemedim bebeğim küçük ama siz bi inceleyin baya memnun kalan yorumlar var hesap sahibide zaten alanında uzman

Ben denedim O tarifi kızım aşırı kabız oluyordu
A

Aslıhan G. Ç.

11 Nisan 2026 22:53
Bizde 19 aylığız 9 kiloyuz boyumuz 4 ayda bi cm uzamış ek gıda anne sütü var zor yiyor yese de yaramıyor
Z

Zanapkr

12 Nisan 2026 21:25

Aslıhan Gökcek Çelik

Bizde 19 aylığız 9 kiloyuz boyumuz 4 ayda bi cm uzamış ek gıda anne sütü var zor yiyor yese de yaramıyor

Kaç kilo doğdu birde kız mı erkek mi benm kızım 37 haftada 3 hafta gelişim geriliği ile doğdu 2300 doğdu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir