Kilo Aldıramıyorum
99 görüntüleme
H
Hilal Y.
18 Ağustos 2025 10:55
Bebeğim 2300 gr doğdu şu an 10 aylık ve 7800 gr boyu 74 cm kız bebek. Günde 3 öğün aralarda da uyurken 4er ölçek mama yiyor gece de 1 kere uyanıyor açlık için. Her sabah yumurta tahin pekmez mutlaka yiyor kemik sulu tavuk sulu kıymalı yemekler yiyor ama kilo alımı çok az. 9. Ay kan değerler normal demiri de d vitaminini de kestik dişi henüz yok. Aşırı hareketli sürekli yürütülmek istiyor 5 dakika oturmuyor poposunun üstüne. Artık yoruldum ne yaparsam yapayım olmuyor ya takmıyordum ama 2 aydır 300 gr anca almış
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 11:02
Sağlıklıysa sıkıntı yapmayın bence dişeri çıkınca düzelir strese girmeyin her çocuk bir değil toplu tombul bebeleri görür örnek almayın sağlıklıysa gerisi zamanla düzelir 😊

Fadile B.
18 Ağustos 2025 11:10
Kilo almanın en düz mantığı harcadığın kalori aldığın kaloriden Az Olmalı sizin bebekte de belki bu tam terstir harcadığı kalori aldığı kaloriden daha fazladır Bu yüzden Bebeğinize tahini veriyorsunuz zaten belki iki öğün verebilirsiniz çok kilo almasını istiyorsanız vitaminlerine dikkat edin zaten bebek dediğin hep zayıf oluyor 😅
P
Pelin B.
18 Ağustos 2025 11:15
Bebeğiniz hareketli bir bebek gayet normal kilosu ve boyu, olması gereken ortalama içinde
Ş
Şule G.
18 Ağustos 2025 11:18
Benim bebeğimde çok hareketli dönme emekleme kanepede tutunarak yürüme gibi motor becerilerini de yapabileceği en erken aylarda öğrendi. Bu yüzden kilo alımı zamanla düştü. Doktor hareketli bebeklerde kilo alımının azalacağını söyledi içim öyle rahat. Bazen yemek yerken bile hareket ediyor yemeği bitirmeden vücudu yakıyor diye takılıyoruz eşimle. Gözle takip ederken yoruluyor insan 😅 o kdr harekete hala kilo alabiliyor olmaları bile iyi bişey
H
Hilal Y.
18 Ağustos 2025 12:27
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. Doktorumuz niye kilo aldıramıyorsun diye sitem edince ben de tedirgin oldum gören de hiç gelişmemiş çok zayıf diyor. Çok sağolun 🥹🥹