Kilo Alamıyorum:((

504 görüntüleme
G

Gizem Y.

17 Ağustos 2026 00:45
Tam 1sene önce 2. Bebeğimi sezeryanla doğurdum emziriyorum ve aşırı kilo verdim vücudum eridi resmen 29 yaşındayım şuan 41 kiloyum geçen hafta sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım bütün değerlerim normal. sıkıldım bu durumdan hiç bişey yakıştıramıyorum kendime ya... takviye, kilo aldırıcı mama vs kullanan varmı yada bi önerisi olan
B

Burcu S.

17 Ağustos 2026 09:57
Gece yatmadan cici bebe yiyin hatta içine muz pekmezde koyun eşim öyle kilo aldı
G

Gizem Y.

17 Ağustos 2026 10:18
Daha önce denedim ama malesef sonuç alamadım teşekkür ediyorumm genede :))
Merve M.

Merve M.

22 Ağustos 2026 23:44
Bende tavsiyelere acigim:)
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Ağustos 2026 23:58
Benim eşimde aynı şekilde senelerdir aynı kiloda çokta iyi yer ama kilo alamaz ancak spora başladığında biraz kilo alabiliyor oda kas kitlesini artırdığı için bence spor ve beslenmeyle beklediğiniz kiloyu almazsanız bile kas oranı değişeceği için belkide aynada kendinize baktığınız da daha iyi hissedebilirsiniz birde emzirmek bendede kilo kaybı yapıyor iki çocuk annesiyim iki hamileliğim de 15 kilodan fazla almışımdır çocuklarım 1 yaşına geldiğinde hamile kaldığım kilodanda aşağıda oluyorum
G

Gizem Y.

23 Ağustos 2026 00:04
Spora gitmek için vakit yok malesef ya çocuklara bakıcak birini bulmak eşimin iş saatlerini vs ayarlamak zor diyetisyene gittim daha önce liste verdi verdiği listeye uymak türkiye şartlarında hergün her öğünde et tavuk balık yemek herşeyden dahada zor zaten 😂 belki bebeğim emmeyi bırakırsa bir ihtimal kilo almam daha kolaylaşır diye umuyorum 🙏
M

Merve

25 Ağustos 2026 20:29
Hastalanmayancocuk insta sayfasında atom tarifi var çocuklara kilo aldırmak için verilen bir tarif . Yetişkin için de kullanılıyor ona bir bakabilirsiniz. Ekstra kalorili şeylerle tüketirsiniz meyve içinde fln
G

Gizem Y.

25 Ağustos 2026 21:00
Merve Tan Abdallah
Hastalanmayancocuk insta sayfasında atom tarifi var çocuklara kilo aldırmak için verilen bir tarif . Yetişkin için de kullanılıyor ona bir bakabilirsiniz. Ekstra kalorili şeylerle tüketirsiniz meyve içinde fln
Evet görmüştüm onu teşekkür ediyorum
S

Sedef Ö.

4 Eylül 2026 22:01
36 yaşında 2. Bebeğimi sezeryanla doğurdum o zamana kadar 42 kilodaydım atomlar diyetisyenler hiç biri kilo aldırmadı ve gece 12 ben yemeden uyumam yinede almadım sadece hamilelikte 58 e çıktım doğumdan sonra hemen 47 ye düştüm ama zamanla vücut değişiyor özellikle 35 ten sonra kemikler kalınlaşıyor genişliyorsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir