Kilo alamiyor kizim

327 görüntüleme
A

Aynurtoprk

1 Haziran 2025 19:05
Kizim 3300 dogdu 2 gun sonbra kilosu 2880 dustu.sonra uzatilmis sarilik gecirdi.onu atlatikdan sonra idarar yolu enfeksiyonu kum dokuyor ddi doktor su icirn dedi.icirdij duzeldim derken tekrar oldu kultur tahlili temiz cikti.ve tekrar bir sure sonra hem kanda hemde idararda enfeksyon cikt bir turlu enfeksiyin nerden geldi anlamadik.suan 7 aylik oldu ama kilosu 6 bck kilo ve bu ara istahsiz sadece anne sutu iciyor mama yi birturlu istemedi.napicagimi sasirdm😔
Ö

Özlem D. K. ..

1 Haziran 2025 19:23
Araştırma hastanesine gittiniz mi acaba birde mama konusunda isterseniz değişiklik yapın birde diş ihtimali var iştahsızlık için ama enfeksiyon hakkında bi fikrim yok çok şey sebep olabilir mesela şebeke suyu yada sizden geçiyor olabilir mi küçücük bebeklere sürekli kan tahlili yapılması çok canımı acıtıyor inşallah biran önce sebebini bulursunuz
A

Aynurtoprk

1 Haziran 2025 19:57
Evet busefer cocuk nerolijisine gitim ordada kultur tahlili yapildi temiz cikti viral enfeksiyon gecirmis olabilir dddi.ozele kac kere gitim .bezini bile deistim.dogdu ilk gun sutum yoktu hastaneden verildu sma ama icmedi.eve geldik 1 hafta sonra tekrar sma aldm icmedi.sonra goldengoo aldik icmedi aptamil aldim yine icmedi simdide bebelak gold aldm yine icmiyor geceleri uyuyorkne kandirp vereyim dedim asla icmedi.sutumde kaldirmiyor kilo almiyor cocuk bazende yetmiyor.
B

Betül B. ..

1 Haziran 2025 20:26
Belirli bir doktorunuz yok mu siz emzirmeye devam edin sütünüz çoğalır İnşaAllah zorlamayın bebeği belli ki mama almıyor farklı doktorlara görünün zaten 7 aylık ek gıda alır mama yapın kaşık mama öyle yedirin
A

Aynurtoprk

1 Haziran 2025 22:34
Normelde vardi ama kac kere hastalandigi icin tekrarlandi hastaligi mecbur baska doktorlara goturdum.onlarda durmadan antibiyotik werdiler😕kasik mama corba ne varsa yapiyorum iatahi gitigi icin yemiyor birturlu
M

Melike A. ..

7 Haziran 2025 07:19
Benim oğlumda 2500 doğdu sonra 2300e düştü şuan 4aylık 6 kilo ama sadece 3 ay emdi çok huysuzdu bu emme döneminde süreki ağlama huzursuzluk doktorumz sütümün yaramadığını ve az olduğunu söyledi sizinde sütünüz yaramıyor olabilr çok olsa Bile bana doktorum bebevit önerdi mama sizde deneyebilirsiniz ve çok hesaplı bi mama ebebekte var ben pirinç unuda veriyorum bebeğime suyla pişirip birazda şeker atıyorum içine çok değil ama deneyebilirsinz isterseniz çok zor bi durum gerçekten benim bebeğimde 1 ay kilo almadı hiç 200 garm almıştı mamaya başlayınca ayda 1.5 kilo aldı ve 6 kilo oldu umarım kısa zamanda sizde rahatlarsınız bu konuda🙏
M

Melike D. ..

8 Haziran 2025 23:19
Ne yazık ki aynı sorun bende de var kızım 2 aydır hiç kilo almıyor mamayı biberon tutmadığı için içemiyor. Bütün biberonları denedim ama hiç birini tutmuyor.
A

Aynurtoprk

9 Haziran 2025 06:26
Masallah guzel kilo olmis.evet bizimde cok huysuz ve durmadn agliyor cevrem sutun iyi deil diyip duruyor zaten farkindayim ama mama hic bise sekilde icmek istemiyor😞evet cok bir zorum gerckden.
A

Aynurtoprk

9 Haziran 2025 06:27
Peki hangi pirinc ununu kulaniyorsunuz bende baslayayim
M

Melike A. ..

9 Haziran 2025 17:15
Özellikle bir marka almadım şok marketten almıştım piyaleydi markası ama benim oğlum mamada yiyor sürekli pirinç unu vermeyn kabız olmasın ben 1çay kaşığı pirinç unu çeyrek çay bardağı su azcık bi şeker birde az bi zeytinyağı koyuyorum şeker yerine elma püresi falanda koyuyorum bazen
M

Melike A. ..

9 Haziran 2025 17:17
Farklı bir biberonda deneyebilirsiniz bence ondanda içmek istemiyor olabilir mamayı
A

Aynurtoprk

11 Haziran 2025 08:20
Tesekkur ederim aldim pirinc ununu denicem.cok verme dedinizde gunde birkere yeterlimi acaba.asiri agliyo huysz dis donemindemi artik anlamadim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir