Kilo Alamama Sorunu 7 Aylık

155 görüntüleme
Aslı

Aslı

7 Mayıs 2026 00:41
Merhabalar bebeğim 3.170 doğdu herhangi bir sağlık sorunu yok ama birtürlü kilo alamıyor çok iştahsız be çok hareketli,ek gıdayı almıyor yemek istemiyor süt içiyor aslında ama birtürlü kilo alamıyor ne yapabilirim şuan 7 aylık oldu 6400civarı :(
S

Sema

7 Mayıs 2026 01:38
Sizinle birlikte sofraya oturmasına müsaade edin sizi izlesin önüne verdiğiniz ek gıdalardan küçük küçük koyun yavaş yavaş yemeye başlayacak zaten şu an için çok erken dokuzuncu ay da daha tam bir şekilde beslenme şekline geçiyorlar üzülmeyin
S

Sema

7 Mayıs 2026 01:39
Tahin, pekmez, muz yulaf unu bunlardan Pankek gibi yapın cevizde rendeleyebilirsiniz güzel oluyor yumurta tabi eksik olmasın alırlar merak etmeyin . Birde d vitamini vedemir ilacını düzenli ve zamanında kullanın
Aslı

Aslı

7 Mayıs 2026 09:32
Çok teşekkür ederim Sema hanım❤️
G

Gizem

Premium Üye
7 Mayıs 2026 09:34
Merhabalar hacmi küçük ancak kalorisi yüksek besinleri beslenmesine dahil edebilirsiniz.

Ceviz, badem unu, ruşeym, üzüm ve dut özü deneyebilirsiniz.

Ben hergün en az bir çeşit baklagili emilimini artırmak için tahıl ve limon suyu damlatarak veriyorum. Bu şekilde 6-9 arası 2 kilonun üzerinde aldık. Tabii her bebeğin gelişimi farklıdır.

Haftada 3-4 gün tam yumurta ve kıyma da mutlaka veriyorum. Süt alerjimiz olduğu için biz tüketemiyoruz ancak siz beslenmesine kefir de ekleyebilirsiniz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir