Kilo Alamama Anne

181 görüntüleme
B

Büşra T. ..

17 Temmuz 2026 23:50
İki kızım var biri iki yaşında biri 1 yaşında emziriyorum. 42 kiloyum ne yapsam kilo alamıyorum iştahım kapalı yemek yemek istemiyorum değerlerim iyi bir sorun yok ama istahsizim ne yapsam iştahımı açar acaba bu durumdan aşırı mutsuzum sürekli insanların çok zayıflamışsin çökmussun gibi sözleri de iyice mutsuz ediyor beni lütfen destek
K

Kader D.

17 Temmuz 2026 23:57
Bende hep zayıftım suan ideal kilomdayım kendimden hareketle yorum yapıcam bu kilo alamama olayları biraz kafada bitiyor çok Herseyi kafaya takan rahat olamayan stres yapan biriyseniz bunu çözmek lazım öncesinde birde yemek yemekten keyif almayı Öğrenmek gerekiyor
R

Rumeysa D.

18 Temmuz 2026 00:35
Ben de aynı durumu yaşıyorum. Hep zayıftım ben hamileykende. Şuanda 25 aylık hala emziriyorum. Onun da etkisi çok çünkü vücut aldığı kaloriyi süt yapmak için kullanıyor. Muhtemelen emzirme bitince toparlayacağız. Ha bir de bana diyetisyen gece uyumadan önce 15-20 tane cicibebeyi süte katıp ye dedi cidden faydasını gördüm. Hem bekarken yapmıştım son 2 aydır da yapıyorum 2-3 kg kadar aldım😇 insanları da boşverin hep konuşuyorlar. Kilolu olsanız onu da konuşacaklar😉
Gül H. A.

Gül H. A.

18 Temmuz 2026 00:38
İnsanların sürekli sizi bu konuda üzmeleri hiç hoş değil. Takma kafana ya .Ne güzel iki çocuğun var ikiside küçük onlarla uğraşıyorsun hep bir hareket halindesin normal yani. Bende öyleyim aralarında yaş farkı az olan çocuklar daha da yoruyor insani
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir