Kilo Alamama
184 görüntüleme
E
Emine ..
26 Temmuz 2026 22:05
47 kilo hamile kaldım 58 kg doğurdum 15 aylik bebegim ve 46 45 kg arasında değişiyorum. Bir türlü o istediğim dolgunluğu yaşayamıyorum ne önerirsiniz? Yardımcı olun lütfen zaten minyonum. Zayıfta olunca hiç hoşuma gitmiyor

Hatice C. ..
26 Temmuz 2026 22:09
Bizde verip ideal kiloya inelim diye uğrasiyoruz ama : )) kolayca güzelce insaAllah , sizde tam tersimiz ekmeğe ,pilava , hamur işlerine yönelin öyleyse bayağ fark eder .
E
Emine ..
26 Temmuz 2026 22:10
Vermek kadar almakta zor :)) yiyorum her şeyi ama pek bir fark yaratmıyor

Yağmur K.
26 Temmuz 2026 22:15
Gece yatmadan önce birşeyler yiyip yatmaya özen gösterin özellikle şekerli baklava tatlı türü şeyler kahvaltılardada muz ve kaşar peyniri yiyin ben sadece bu söylediğimde hamileliğimde 26 kilo aldım

Hatice E.
Premium Üye
26 Temmuz 2026 22:17
Vermek kadar almakta zor :)) yiyorum her şeyi ama pek bir fark yaratmıyor
E
Emine ..
26 Temmuz 2026 22:18
Eğer yemekle beraber sıvı alıyorsanız sıvı gıdaları her zaman en son tüketin örneğin yemeğe çorbayla başlamayın, cacık, yoğurt vb ön yiyecekleri hep en son tüketin. Yeğenimde çok zayıf diyetisyen kilo alımlarında hep bu şekilde ilerliyor ayrıca size önerim gün içerisinde kuru yemiş yemeniz ve eğer yapabiliyorsanız ara öğün olarak kendinize yulaf, fıstık ezmesi, meyve, kuru yemiş gibi gıdaları blenderdan geçirerek ara öğün yerine tüketmeniz. Şu an yaz ve çok güzel yaz meyveleri var onlarla hazırlayıp kaloriyi yükseltebilirsiz. Bu arada kilo alamamada bir sorun olduğundan bir ara troidlerinize baktırmanızı öneririm, sağlıcakla kalın 🌸
E
Emine ..
26 Temmuz 2026 22:18
Gece yatmadan önce birşeyler yiyip yatmaya özen gösterin özellikle şekerli baklava tatlı türü şeyler kahvaltılardada muz ve kaşar peyniri yiyin ben sadece bu söylediğimde hamileliğimde 26 kilo aldım
Yükleniyor...