Kilo Alamama

270 görüntüleme
Z

Zeynep D. Y.

29 Haziran 2025 00:28
Kızım 42. Haftada 2990 kilo doğdu ilk iki ay birer kilo aldı 3. Ay 600 gr aldı sonraki ayla çok az almaya başladı şuan 10 aylık 7.150 gr çok az kilo alıyor reflü vardı ek gıdadan sonra geçti erken başladık ek gıdaya doktor kontrolüyle anne sütünü mamaya başladıktan sonra 8. Ayda bıraktı tüm tahlilleri yapışdı enfeksiyon ve kansızlık var dendi bir şeyi yok dediler ne yapmam gerekiyor artık insanların kızımı her hördüğünde bu neden bu kadar küçük demesinden yoruldum lütfen yardımcı olun
S

Semanur Ş.

29 Haziran 2025 04:58
Sağlıklı mı önemli olan o hareketleri neşesi yerinde mi tamamdır onun haricinde kilo aldıran tarifler var onları deneyebilirsiniz ama bazen genetik oluyor böyle şeyler bende küçüklen çok zayıfmışım yani hep zayıftım hala öyleyim çok şükür sağlık sorunum yok ama
Z

Zeynep D. Y.

29 Haziran 2025 16:14
Sağlıklı çok şükür 6. Ayda desteksiz oturdu 8.ayda emeklemeye başladı 9 ayda tek başına ayakta durmaya başladı söylediğimiz şeyleri tekrar ediyor çok şükür bunlarda hiç bir problem yok sadece kilo alamıyoruz toplumun baskısı yoruyor bizi sürekli başka bebeklerle kıyaslanıyor bu yüzden psikolojikmen etkileniyorum ister istemez
G

Gözde E.

29 Haziran 2025 18:57
Benim oğlum da 2,5 doğdu 38. Haftada şu an 11 aylık 7,5 kilo çok küçük gözüküyor
S

Serpil N.

2 Temmuz 2025 21:45
22 aylık oğlum 3 aydır sabit 12 kiloda hiç kilo almıyor neden acaba
Ö

Özlem Y.

3 Temmuz 2025 01:06
Benim oğlumda 3.340 doğdu 9 aylık kontrolünde 8.700 dü şimdi 11 aylık ama hiç kilo almadı resmen durdu iştahı hiç yok yemiyo sürekli beni emmek istiyo bnde de süt çok az yetmiyo tekrar mamayamı başlasam karar veremiyorum
Z

Zeynep D. Y.

3 Temmuz 2025 21:16
Benimde sütüm azdı mamaya geçtim kilo alamıyor diye ama anne sütünden kesildi bence yemek yedirmeyi başka türlü deneyin sevdiği şeyleri verin dikkatini dağıtarak yedirin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir