Kilo
111 görüntüleme

Ceren K.
8 Haziran 2026 09:41
Doğum kilosu 2800 şu an 5 aylık 6.140 kg normal mi çevremden hep zayıf yorumu alıyorum sütüm yetmediği için mama da kullanıyoruz

Sibel Y.
8 Haziran 2026 09:53
Gayet güzel kilosu çevrenizi çok umursamayın akıl veren çok oluyor ama destek olan nadirdir bu süreçler gelip geçici o kadar hızlı büyüyorlar ki keyifle çocuğunuzu büyütün süreç zaten yorucu birde çevreyi dikkate alıp ekstra yorulmayın

Hatice E.
Premium Üye
8 Haziran 2026 09:58
Merhaba, doğum kilosu 3.350 3. Ayda 4,650 idi 2. Ayda çok az kilo almıştı istenilen duruma gelemedi ama doktorumuz normal aralığın sınırında demişti. Ben başta çok takmıştım herkes birşey söylüyor ama artık takılmıyorum bebeğimiz sağlıklı, huzurlu ve normal besleniyorsa lütfen sizde kimseyi dinlemeyin dışarıdan gelen seslere kulak asmayın herkes konuşuyor işte
H
Hilal
8 Haziran 2026 10:02
Merhaba, doktor normal aralıkta diyorsa normaldir, bende anne sütü artı mama ile ilerledim, hatta 6 aylıkken emmeyi bıraktı bebeğim zaten sürekli emzirme sorunları yaşadık silikon uçla zar zor [6.aya](6.aya) geldik. Şu anda 15 aylık, 9 kilo 300 gram, zayıflamış diyen çok az mama veriyosun diyen de çok ama doktor boyuna göre kilosu normal dediği için takmıyorum artık, herkes bir şey söylüyor zaten takmamaya çalışın önemli olan bebeğinizin sağlıklı olması

Ceren K.
8 Haziran 2026 10:12
Bende silikon uçla devam ediyorum hala sütüm hiç çok olmadı bu durum fazlasıyla yetersiz hissettiriyor zaten birde ek gıdaya erken başla biraz güçlensin zayıf küçük doğmuş demeleri iyice yıprattı beni

Göktenur B.
8 Haziran 2026 11:11
Bende silikon uçla devam ediyorum hala sütüm hiç çok olmadı bu durum fazlasıyla yetersiz hissettiriyor zaten birde ek gıdaya erken başla biraz güçlensin zayıf küçük doğmuş demeleri iyice yıprattı beni
Yükleniyor...