Kilo

82 görüntüleme
G

Gizem ..

15 Mayıs 2026 23:14
Bebeğim 37+0 da 2350kg 46cm boy 34cm baş çevresi ile dünyaya geldi. Şu an 8,5 aylık güncel olarak 7200kg 69cm boy 43baş çevresi çoklu gıda alerjisi var mama içmiyo herkes çok zayıf olduğunu söylüyor endişelenmelimiyim gelişim geriliği olucak diye korkuyorum
S

Seda D. T.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 23:21
Benim kızımda 9.5 aylık 8400 68 cm aynı kilo boy doğumu neredeyse doktor minyon bir bebek olabileceğini söylüyor sağlıklı olmaları önemli biz annelerin moralini çevremiz bozuyor maalesef
G

Gizem ..

15 Mayıs 2026 23:22
Minyon bir bebek derken daha zayıf ortalama bir boy gibimi yani
S

Seda D. T.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 23:25
Evet doğum kilosuna ve boyuna göre iyi olduğunu diğer bebeklere göre daha minyon bir yapısının olabileceğini söylüyor ben kilo boy çok takılınca böyle bir yorumda bulundu önemli olan sağlıkları
G

Gizem ..

15 Mayıs 2026 23:27
Gerçekten sağlıklı olsunlarda ama sürekli gelişemz gelişmez diyip duruyolar allah korusun motor becerileride gecikicek diye korkuyorum. Çocuk desteksiz oturuyo dönüyo ama emekleyemiyo bunu bile irdeliyolar. Adım atamıyodu bir iki gündür bir iki adım attı elinden tutunca insanıda korkutuyolar
S

Seda D. T.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 23:32
Doktorlar en iyisini bilirler çevrede çok fazla çok bilen anne profili var her bebek kendince özel gelişimleride öyle inş sağlıkla huzurla büyüsünler
A

Aycan G.

20 Mayıs 2026 01:22
Benim benegimde 34 haftalik 1280 gram dogdu düzeltilmiş 8.5 aylik ve 6500 kilo civarı. Herkes zayıf diyor ve sut ürünleri alerjisi var. Zaten alerjisi olan bebekler bence kilo aliminda zorlanıyor diyete teğmen
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir