Kilo

106 görüntüleme
G

Gizem M.

13 Nisan 2026 23:52
Kızım 24 aylık. Doğum kilosu 3. Şuan 9 kilo. Bütün tahlilleri yapıldı herseyi normal. Kilo almama sebebi ne olabilr?
H

Hilal

13 Nisan 2026 23:54
Merhaba, reflüsü var mı
S

Sema

14 Nisan 2026 00:16
Tahlillerinde bir sıkıntı yoksa genelde genetiklikle alakalı oluyor. Son zamanlarda hastalandı mı kilo kaybedebilir. Beslenme şekli nasıl? Boyu nasıl bunlar önemli faktörler. Benim kızımda o yaşlarda aynıydı. Şimdide zayıf bir kız yapısal ya bence o boyu yaşıtlarından uzun mesela ama kilosu az o yüzden
G

Gizem M.

14 Nisan 2026 00:17

Hilal

Merhaba, reflüsü var mı

Merhaba hayır ama bazen uyandığında ağız kokusu hissediyorum midesinde veya bağırsaklarında bi problem olabilir mi acaba?
G

Gizem M.

14 Nisan 2026 00:19

Sema

Tahlillerinde bir sıkıntı yoksa genelde genetiklikle alakalı oluyor. Son zamanlarda hastalandı mı kilo kaybedebilir. Beslenme şekli nasıl? Boyu nasıl bunlar önemli faktörler. Benim kızımda o yaşlarda aynıydı. Şimdide zayıf bir kız yapısal ya bence o boyu yaşıtlarından uzun mesela ama kilosu az o yüzden

Tahlilleri normal bütün vitaminleri vs. Hatta doktor kalple alakalı olabilir demişti o da normal. Beslenme şekli 3 ana öğün yapar 1 ara öğün boyu en son 1.5 yaşında götürmüştüm doktora 80 cm’di şuan 83 falan.
S

Sema

14 Nisan 2026 00:22

Gizem Mammadov

Tahlilleri normal bütün vitaminleri vs. Hatta doktor kalple alakalı olabilir demişti o da normal. Beslenme şekli 3 ana öğün yapar 1 ara öğün boyu en son 1.5 yaşında götürmüştüm doktora 80 cm’di şuan 83 falan.

Bence bebeğinizin bir şeyi yok boya gidiyor gibi görünüyor. Yiyorsa korkmayın. Kilo yapıcı şeyler yedirin protein ağırlıklı muz tahin bunlar boy uzaması ve beslenmesinde önemli kemik sulu çorbalar vs ama bence bir şeyi yok takıntı etmeyin. Çevreden de çok karışanlar olabiliyor. Ben çok çektim kızımda
G

Gizem M.

14 Nisan 2026 00:24

Sema

Bence bebeğinizin bir şeyi yok boya gidiyor gibi görünüyor. Yiyorsa korkmayın. Kilo yapıcı şeyler yedirin protein ağırlıklı muz tahin bunlar boy uzaması ve beslenmesinde önemli kemik sulu çorbalar vs ama bence bir şeyi yok takıntı etmeyin. Çevreden de çok karışanlar olabiliyor. Ben çok çektim kızımda

Teşekkür ederim. Bakalım tekrar bi kontrole götürmek istiyorum zaten yine için rahat etsin diye 😊
H

Hilal

14 Nisan 2026 09:35

Gizem Mammadov

Merhaba hayır ama bazen uyandığında ağız kokusu hissediyorum midesinde veya bağırsaklarında bi problem olabilir mi acaba?

Uykuda terleme, sağa sola çok dönme, başını geriye atarak yay gibi uyuma, ağız kokusu varsa reflü düşünülür bunlar yoksa genetik olabilir
G

Gizem M.

14 Nisan 2026 12:51

Hilal

Uykuda terleme, sağa sola çok dönme, başını geriye atarak yay gibi uyuma, ağız kokusu varsa reflü düşünülür bunlar yoksa genetik olabilir

Sadece çok dönüyo bir de yüzüstü uyuyor genelde bende acaba burnunda et mi var die düşündüm
H

Hilal

14 Nisan 2026 12:56
Kızım 13 aylık, 6. aydan beri böyle, takip ettiğim doktorlar reflü için bu belirtileri söylüyor, doktorunuza bi danışın isterseniz sizdeki belirtileri söylerseniz ona göre yönlendirir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir