Kilo

103 görüntüleme
M

Makbule Ö.

25 Mart 2026 22:45
İki yaşında oğlum var 31+2 doğdu bir ay yoğun bakımda kaldı üç kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve böbrekte reflü ameliyatı oldu 41cm 1500kilo doğdu iki yaşında düzeltilmiş olarak şuan kilosu 10kilo biliyorum çok düşük mama içiyor yemek yiyor ama kilosu hep yavaş artıyor nasıl kilosunu daha hızlı artırabilirim ve aşırı hareketli ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum hiç durmuyor
E

Elif

25 Mart 2026 22:47
Merhabalar, reflü ameliyatını kaç yasında oldu birde açık ameliyat mıydı acaba ? Benim oğlum da takipli de reflü den
M

Makbule Ö.

25 Mart 2026 22:48
Bir yaşında bile değildi kaç aylıktı hatırlamıyorum ama ek gıdaya geçmemiştik kapalı ameliyat oldu
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

25 Mart 2026 23:14
1 yaşa kadar düzeltilmis aya göre bakıyorlar ancak bebeğiniz zor süreçlerden geçmiş tedbir amaçlı bir Dr a götürün yine belki farklı mama falan verirler
E

Elif

25 Mart 2026 23:43
Makbule Özdemir
Bir yaşında bile değildi kaç aylıktı hatırlamıyorum ama ek gıdaya geçmemiştik kapalı ameliyat oldu
İleri derece mi reflüsü böbrek çalışma yüzdesi kaç acaba bize 2 yasına kadar beklenileceğini söylediler. 2 yasına kadar gerileme olabiliyor o yüzden ameliyat edemeyiz dediler de sormak istedim
M

Makbule Ö.

1 Nisan 2026 20:24
Evet Grande üç diyiyorlar
M

Makbule Ö.

1 Nisan 2026 20:24
Beklemediler oyuzden
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir