Kilo

202 görüntüleme
Ö

Özge İ.

10 Mart 2026 00:09
Bebeğimin doğum kilosu 3195. Şuan 5 aylık be kilosu 6180. Sadece anne sütü alıyor biberon kesinlikle istemiyor. Doktor mama ver dedi ama kaşıkla zar zor veriyorum. Memeden şırınga ile vermeyi denedim onuda anladı memeyi ısırıp sinir yaptı. Sütüm artsın diye bestlak damla solgar b12 kullanıyorum. Fakat gündüzleri çok az emmiyor gecelere neredeyse saat başı memede ve orada uyumak istiyor ne yapacağım bilemiyorum. Benimde direncimi düşürdü bu yüzden ocean mummy takviye alıyorum. Daha başka önerisi olan var mı
B

Berre

10 Mart 2026 00:34
Bolca su için ve her fırsatta dinlenin, sütünüz hep çok varmış gibi düşünün. Emzirirken sevdiğiniz şeyleri yiyin veya mutlu olduğunuz şeyler düşünün. Şu içmek süt için en önemli şey. Takviyelerinizi de alıyorsunuz zaten sütünüz artacaktır suyla beraber.
E

Elif A.

10 Mart 2026 01:21
Dut kurusu, hurma, kuru üzüm, incir, kuru kayısı. Bunları kaynatıp blenderden geçirip için. Ben öyle yapmıştım ve faydasını görmüştüm.
Ö

Özge İ.

12 Mart 2026 12:48
Berre
Bolca su için ve her fırsatta dinlenin, sütünüz hep çok varmış gibi düşünün. Emzirirken sevdiğiniz şeyleri yiyin veya mutlu olduğunuz şeyler düşünün. Şu içmek süt için en önemli şey. Takviyelerinizi de alıyorsunuz zaten sütünüz artacaktır suyla beraber.
Dinlenmek harici Hepsini yapıyorum Berre hanım
Ö

Özge İ.

12 Mart 2026 12:49
Elif Aras
Dut kurusu, hurma, kuru üzüm, incir, kuru kayısı. Bunları kaynatıp blenderden geçirip için. Ben öyle yapmıştım ve faydasını görmüştüm.
Dut kurusu,hurma, kuru kayısı, çiğ badem tüketiyorum ama dediğiniz gibi yapmamıştım denerim teşekkür ederim 🙏
B

Büşra

13 Mart 2026 11:29
Sütü arttırmak için protein ağırlıklı beslenmeniz lazım . Sabahları en az 2 yumurta ,öğlen ve akşam protein gibi . Hastalanmayançocuk sayfasını takip etmenizi öneririm orada var emziren anneler nasıl beslenmeli .
Ö

Özge İ.

13 Mart 2026 11:30
Büşra
Sütü arttırmak için protein ağırlıklı beslenmeniz lazım . Sabahları en az 2 yumurta ,öğlen ve akşam protein gibi . Hastalanmayançocuk sayfasını takip etmenizi öneririm orada var emziren anneler nasıl beslenmeli .
Teşekkür ederim ☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir