Kilo

176 görüntüleme
S

Sümeyra B. ..

2 Mart 2026 00:54
Bebegim dk 3165 grm şimdi 10.5 aylık 9 kilo hiç almamiş cok hareketli normal mi
Yağmur Y.

Yağmur Y.

2 Mart 2026 01:28
Normal bizim oğlan da aynı 10.560 gr 9.980 düşmüş iştahı da yerinde bu arada ama çok gezentj 😁
E

Esra A. ..

2 Mart 2026 01:30
Kilosu gayet iyi..Zaten bir yaşında doğum kilosunun üç katına çıkmış olması gerekiyordu ..Sizinki de bir yaş olmadan 3 katı olmuş bile neredeyse ..500 gr daha bir yaşına kadar alır bence 9,5 olursunuz diye düşünüyorum
A

Ayşe G.

3 Mart 2026 09:18
Merhabalar benim kızım 14 ay 3 haftalık [12.aydan](12.aydan) beri hiç kilo almadı hala 10 kilo. Boyu uzadı tam ne kadar oldu bilmiyorum ama kıyafetlerinden anladığım kadarıyla epey uzadı maşallah epey hareketli bir çocuk. Yemek yemeyi hiç sevmiyor. Seçicilik üst seviyede. Emziriyorum bu ara sanırım azı dişleri çıkıyor yemek yeme işi tamamen azaldı. Sürekli emmek istiyor. Ben de aç bırakıp önce yemek sunup en az bir saat sonra emzirmeye çalışıyorum ama kilo alımı da olmadığı için hiç içime sinmiyor sizin var mı bu konularda yaşadığınız tecrübeler neler yapılabilir nasıl atlattınız ?
K

Kübra B. ..

3 Mart 2026 22:05
Benim kızım da 12 aylıktan beri 9 kilo civarında bazen 8.900 gr falan. Bana çok zayıf geliyor. Şu an 15 aylık olmak üzere azıları şiş yine iştahı gitti ve verdi sanırım kilo. Çok kafama takılıyor bazen. Sizce iyi mi? Doğum kilosu 3.200
S

Sümeyra B. ..

3 Mart 2026 22:17
Benim oglum cok hareketli hemşiremiz normal diyor bundan az az kilo alır diyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir