Kilo
87 görüntüleme
S
Sgb18
16 Kasım 2025 19:20
Bebeğim (erkek)tam 5 aylık. Doğum kilosu 3200 suan 7 kilo sizce nasıl bilgisi olan var mı ?

Fatma A. U.
16 Kasım 2025 19:55
Gayet iyi benim kızımda 3200 doğdu şuan 6900 kilosu iyi
Sağlı ocağına gittik 10 kasımda maşallah bir sıkıntı yok dedi
Kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez
Osman hocanın kiloyla ilgili bir videosu vardı onu izlemenizi tavsiye ederim
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
Sağlı ocağına gittik 10 kasımda maşallah bir sıkıntı yok dedi
Kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez
Osman hocanın kiloyla ilgili bir videosu vardı onu izlemenizi tavsiye ederim
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
E
Elif N.
16 Kasım 2025 20:07
Benim oğlum 3815 gr doğdu. 4 buçuk aylıkken 7 kilo dendi. Sizinkiyle hemen hemen aynı hesaba geliyor diyebiliriz. Ve doktoru gayet güzel demişti. Doktorlar gelişimine bakıyor daha çok. Kiloya takılan daha çok çevremiz.
S
Sgb18
16 Kasım 2025 20:08
Evet kesinlikle benim içinde saglıklı olması her sey den önemli çevreden zayıf küçük yorumları gelince ister istemez geriliyorum😣

Fatma A. U.
16 Kasım 2025 20:12
Çevredekilere bakmayın zayıf olsa yedir derler kilolu olsa az yedir çok yiyor derler onlara bakarsak zaten doğru annelikte yapamıyoruz her haltı onlarbiliyor boşverin siz bebeğinize odaklanın
S
Sgb18
16 Kasım 2025 20:12
Kesinlikle haklısınız 😂😂
E
Elif N.
16 Kasım 2025 20:13
Benim bebeğim doğduğunda baya büyüktü. Ödemliymiş halbuki. Ödemi de 2-3 güne iniyor, bebek zayıflıyor zaten. Resimden görenler yüzyüze gelince küçük, küçük deyip beni strese soktu. Bir günde 14kişiyi arayıp nasıl emzirdiğini, kilonun ilk zamanlarda nasıl değişime uğradığını sorduğumu biliyorum. Şuan baktığımda ne gereksiz muhabbetler olduğunu görüyorum. Herkesi fırçaladım valla. Fırçalayamadıgımı da rahatsız ettim. Siz yapın ya da yapmadığınızda eksik davrandınız demiyorum. Sadece bir anneye bunları demeye gerek yok. Aylar sonra benim oğlum da 2 kiloydu 1 aylıkken, sana öyle dedik ama demezler mi. Yani doktordan iyi biliyor çevremiz.
S
Sgb18
16 Kasım 2025 20:15
Gerçekten öyle kıyaslama var kötü yorumlar var hiçbir zaman da düşünceli olayım kırmadan konusayım diyen yok . Hepimiz en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz halbuki

Fatma A. U.
16 Kasım 2025 20:33
Her anne bebeğini bilir kimse kimsenin bebeğini bilemez yorum yapmakta hadleri değil ama gelin de anlatın asla anlamazlar
İlk kırk gün burnundan getirdiler hayatı şimdi kimseyi takmıyorum bebeğimi gözlemliyorum ne derse öyle yapıyorum
Annelik çok güzel bir duygu halbuki okadar zorlaştırıyorlar ki bunu yapanlarda anne üstelik
İlk kırk gün burnundan getirdiler hayatı şimdi kimseyi takmıyorum bebeğimi gözlemliyorum ne derse öyle yapıyorum
Annelik çok güzel bir duygu halbuki okadar zorlaştırıyorlar ki bunu yapanlarda anne üstelik