Kilo
145 görüntüleme
A
Aynzilha A.
21 Haziran 2025 06:44
Bebeğim 38. Hafta doğdu doğum kilosu 3070 di şu an 5 ay 12 günlük yaklaşık 1 aydır 6700 kiloda viral hastalık geçirdi kilo verdi yine bu kilosuna ulaştı etrafta sütün yaramıyor zayıf çocuk minik diyen çok var sütün yaramama durumu var mı sizce bide hiperlaktaktasyon vardı bende tek göğüs ile emzirmeye başladım günlük çiş sayısı kontörlünü yapıyorum oda normal bu konuda cevaplar mısınız
Ö
Özge N. K.
21 Haziran 2025 07:06
anne sütü kadar mucizevi bişey yoktur ve yararsız anne sütü diye bişeyde yoktur çıkarın aklınızda çevrenizdeki yorumları bütün anne sütler mucizedir
S
Simge Ç.
21 Haziran 2025 07:23
Benim oğlumda idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği ay hiç kg alamamıştı sadece anne sütü ile besliyorum. Sütün yaramama gibi bir durumu olamaz. Bez sayısını takip etmeniz yeterli
N
Nimet Ö.
21 Haziran 2025 07:24
Anne sütü yaramaması gibi bişey yokmuş bütün doktorlar böyle söylüyor. Çocuğun ihtiyacına göre süt içeriğini üretiyormuşuz o yüzden çevrenizi değil hekimleri dinleyin derim.
R
Rananur D. ..
21 Haziran 2025 07:36
Hiperlaktasyon emzirmeye engel değil. Bende de var. Bebeğim devamlı boğuluyordu. Ama artık alıştı. İki gogusunuzden de emzirimenizde bir sorun olmaz. Boguldugunda sırtını çevirip yavaşça vurmanız yeterli olur. Bebeğiniz zayıf değil. İnsanlar tombik bebek görmek istiyor. Önemli olan sağlıklı olması onlara kafanızı takmayın. Bebek emmek istediği kadar emzirin. Birde eğer mümkünse kuruyemisi çok yiyin. Benim kuruyemiş tukettigim ayda bebeğim 1.5 kilo aldı. Tavsiyemdir.
A
Aynzilha A.
21 Haziran 2025 09:03
Çok teşekkür ederim değerli dostlarım benim ikinci bebeğim aslında ilkinde de aynı şeyleri duyunca sizlere ve hocama danışmak istedim çok teşekkür ederim sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz ıç🫶🏻💐💐