Kilo
93 görüntüleme
Ö
Özge B.
20 Haziran 2025 17:48
Doğum kilosu 3450 88 günlük bebeğim şuan 7400 kilo sadece anne sütü ile besliyorum burnu sürekli tıkalı kilodan kaynaklı olacağını söylediler

Nazife ..
20 Haziran 2025 17:54
Bence bulunduğunuz ortamın temiz ve aktif bir şekilde havalanıyor olması ekstradan da düzenli bir şekilde burnunun temizlenmesi gerekiyor. Yaz ayındayız uyuduğu ve bulunduğu ortamın nem oranı da önemli tabi. Burnun tıkanıklığı yanında hırtılı veya ekstradan nefes alış verişinde bir problem varsa doktorla görüşmeniz en doğrusu olabilir... 😊
Ö
Özge B.
20 Haziran 2025 17:55
Horlama var gece uykularında

Nazife ..
20 Haziran 2025 18:02
en yakın muayene zamanınızda doktora belirtmeniz iyi olur yanlış yöneltmek istemem ama kilo kaynaklı olabileceği konusunu çevre faktörü dile getirmiştir diye düşünüyorum, yatmadan önce banyo yaptırıp burun temizliği yaptınız mı hiç yapmadıysanız denemenizi tavsiye ederim dediğim gibi odanın nemi de önemli bebişler burnundan nefes alıp verdiği ve bronşları dar olduğu için çabuk dolabiliyor
Ö
Özge B.
20 Haziran 2025 18:05
Serum fizyolojik sürekli yapıyorum, sorun tıkanıklığın hiç geçmemesi emerken boğulması gibi… doktorumuz dedi kilosu ayına göre çok olduğu için bu durumları daha sık yaşadığımı. Ama öyle bir zaman da yaşıyoruz ki doktorların hepsi farklı yönlendiriyor ve bilgilendiriyor kime güveneceğimizi de şaşırdık artık