Kilo
142 görüntüleme
R
Rukiye T.
14 Haziran 2025 10:58
Doğum kilosu 2570 gr hstane çıkış 2360 boy 46..şuan 5 ay 15 günlük kilosu 6000 gr boyu 62 cm sadece anne sütü alıyor normal midir ekstra destek alması gereklimi mama vs yada katı gıdaya başlamalımıyım baş dik duruşunda bir sorun yok oturmaya hevesli cansız destekli oturuyor şuan
M
Melike A. ..
14 Haziran 2025 11:10
Karnının doyup doymadığını bezinden ve huysuzluğundan anlayabilrsiniz sakin bir bebekse doyuyodur benim oğlumda bi ara çok aşırı huysuzdu sütüm yokmuş mesela doymuyormuş mamaya geçince çok sakinlemişti sizin bebeğinizle aynı kiloda doğdu ve 3gün sonra sizin ki gibi düştü kilosu suan 4ay 13 günlük 6 kilo 68cm 2 aydan 3aya geçerken sadece 300 gram almıştı mamadan sonra 1 ayda 1500 kilo aldı
M
Melike A. ..
14 Haziran 2025 11:11
Doyuyorsa sakinse mamaya gerek yok bence zaten ek gıda tadımlarına başlarsınz artık
R
Rukiye T.
14 Haziran 2025 11:15
Bu ara geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor emince rahatlıyor ama doymadığını da düşünmüyorum diş sancısı olarak yorumladım elleride sürekli olarak ağzında uyanık olduğunda..değiştirdiğim her bezi çiş dolu oluyor ama çevreden kilo alamamış tepkisi alınca kafaya fazlaca taktım doktor kontrolünde yeterli demişti mama ya gerek duymamıştı ama sanki biraz geriden gidiyoruz
M
Melike A. ..
14 Haziran 2025 11:20
Önemli olan sağlıklı olması fazla kilo sağlık demek değil zaten benim oğlumada küçük doğmuş zayıf diyen çok var siz sakım kafanıza takıp stres olmayın sütünüzü etkiler hemen zaten 6aya ne kalmış tadımlara başlarsanız yeterli olur her çocuk kendine özgü farklı yapıda sonuçta
M
Melike A. ..
14 Haziran 2025 11:22
Sütünüzün besin değerini yükselticek şeyler yiyebilirsiniz sizde ben çiğ badem çiğ fındık yiyordum hep yağ oranını yükseltiyormış birde lavra diye bi marka var lohusa yağı aldım ama kullanamadım ben tadı benim hoşuma gitmemişti denemek isterseniz araştırabilirsinz
M
Melike A. ..
14 Haziran 2025 11:23
Ravla marka pardon yanlış hatırlamışım
R
Rukiye T.
14 Haziran 2025 11:32
Dikkat ediyorum yediklerime aslında ama sanırım çevreye biraz kulağımı kapatmam gerek ..doktorumuz 6. Ayında görmek istedi az kaldı kontrolümüze ek gıdaya başlayınca daha iyi olur inşallah.Teşekkür ederim yorumlarınız için 🌸