Kilo 1 Yaş

296 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 11:24
11 ay 1 yaş bebeklerinşz boy ve kilosu ne dir acaba gören herkez boyu kısa zayıf diyip duruyorlar
Yeter A.

Yeter A.

3 Haziran 2026 11:34
Niye kac sızın boy kulo
Damla B.

Damla B.

3 Haziran 2026 11:44
Cuma günü 1 yaş kontrolümüz var. Buraya boy kilo yazarım. Ağzı olan konuşuyor. Bebeğiniz sağlıklıysa umursamayın
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 11:58
Damla Beşir
Cuma günü 1 yaş kontrolümüz var. Buraya boy kilo yazarım. Ağzı olan konuşuyor. Bebeğiniz sağlıklıysa umursamayın
Gerçektem çok iyi olur ya 24 haziran da da 1 yaş diyeçek benim kızım gerçekten normalde kafama asla takmam keydi yerindeyse sağlıklıysa asla ama bu söylemler can sıkmaya başladı artık
Göktenur B.

Göktenur B.

Bebeklerde zaten 6. Aydan sonra kilo alımı ilk ayalara göre yavaşlıyor bunun yanına diş süreci ek gıda süreci atakları extra haraketlendikleri için de zaten etkiliyor sağlıklıysa ne kadar kilo olduğu önemli değil 10. Aylık bebeğim 10 kilo boyuda 72 cm
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

Yeter Akan
Niye kac sızın boy kulo
72 cm
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 11:59
Göktenur Bektaş
Bebeklerde zaten 6. Aydan sonra kilo alımı ilk ayalara göre yavaşlıyor bunun yanına diş süreci ek gıda süreci atakları extra haraketlendikleri için de zaten etkiliyor sağlıklıysa ne kadar kilo olduğu önemli değil 10. Aylık bebeğim 10 kilo boyuda 72 cm
Bizimde 72 boyu gören çok ufak diyor ya
E

Ezgi ..

3 Haziran 2026 12:02
13.aydan sesleniyorum :)) bizim boy 74cm kilo 9560gr doktorumuz normal eğride dedi. Çevreden herkes kilolu diyo ama bence kimsenin değil doktorunuzun sözünü dikkate alın
O

Ozlem

3 Haziran 2026 12:04
13 aylıkken 77 cm boy kilo 8900 dü kız bebek. 11-12. Aylar sabit kaldı boy ya da yanlış mı ölçüldü bilmiyorum o aylarda 74 cm di boyu.
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Haziran 2026 12:04
🧸Ebru Keleş 🧸
Bizimde 72 boyu gören çok ufak diyor ya
Hiç takmayın bence kafanıza ağzı olan konuşuyor bence 1 yaş bebekte boyun kaç cm olmasını bekliyorki insanlar sağlığı yerindeyse kafanıza takmayın büyük oğlum mesala 6 yaşına giricek Eylül de bu sene okula başladığında inanın akranlarınin yanında çok küçük durdu ay dedim benimki niye bu kadar küçük duruyor iştahsız bı çocukta doktora felanda gittim doktor gayet iyi dedi kilosu boyu 3 4 ayda mesala aşırı boy attı şuan 6. Yaşına girmek üzere 20 kilo boyuda 116 cm lerde
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 15:29
Göktenur Bektaş
Hiç takmayın bence kafanıza ağzı olan konuşuyor bence 1 yaş bebekte boyun kaç cm olmasını bekliyorki insanlar sağlığı yerindeyse kafanıza takmayın büyük oğlum mesala 6 yaşına giricek Eylül de bu sene okula başladığında inanın akranlarınin yanında çok küçük durdu ay dedim benimki niye bu kadar küçük duruyor iştahsız bı çocukta doktora felanda gittim doktor gayet iyi dedi kilosu boyu 3 4 ayda mesala aşırı boy attı şuan 6. Yaşına girmek üzere 20 kilo boyuda 116 cm lerde
Normalde takmıyorum aöa sürekli denmesi can sıkıcı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 15:30
Ozlem
13 aylıkken 77 cm boy kilo 8900 dü kız bebek. 11-12. Aylar sabit kaldı boy ya da yanlış mı ölçüldü bilmiyorum o aylarda 74 cm di boyu.
Artık uzamıyorlar gibiler sabit kaldı benim kızım da
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 15:32
Ezgi
13.aydan sesleniyorum :)) bizim boy 74cm kilo 9560gr doktorumuz normal eğride dedi. Çevreden herkes kilolu diyo ama bence kimsenin değil doktorunuzun sözünü dikkate alın
13 aylık 9 kilo bence kilolu değil zayıf da değil normal bu milet gerçekten artık herşeye mudale etmek zoruda gibi hisediyorlar heralde
Damla B.

Damla B.

5 Haziran 2026 14:38
Merhaba şimdi doktordan çıktık. 1 yaş kızım 72cm 8160 gram kaf çevresi de 44cm. Boyu da biraz kısa ilerliyor kilo alımına da destek olsun dite multivitamin verdi doktorumuz 1 ay onu kullanıcaz fark olacak mı bakacağız. Yumurta ve peynir alerjisi var kızımın bu arada. Doktorumuz kötü bir şey demedi ama yine de benim biraz canım sıkıldı bu duruma 
A

Ahizer K. A.

5 Haziran 2026 22:27
Dün 1 yaş kontrolüne götürdüm 74 yada 75 cm boyu 11.7 kilosu kıyafetlerini düşersek 11.2 kafa çevresi 46 cm dedi ama 1 yaşta 9.5 kilo olması lazımmış obez başlangıcı olur yarım kilo daha alırsa dedi ama kilolu bi bebek değil zayıf da değil gayet iyi yani kollarında bacaklarında boğum yok hiç ama doktor obez başlangıcı dedi bilmiyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Haziran 2026 00:14
Ahizer Kılıç Altınışık
Dün 1 yaş kontrolüne götürdüm 74 yada 75 cm boyu 11.7 kilosu kıyafetlerini düşersek 11.2 kafa çevresi 46 cm dedi ama 1 yaşta 9.5 kilo olması lazımmış obez başlangıcı olur yarım kilo daha alırsa dedi ama kilolu bi bebek değil zayıf da değil gayet iyi yani kollarında bacaklarında boğum yok hiç ama doktor obez başlangıcı dedi bilmiyorum
Hem kilolu oluyor obez zayıf oluyor bakamıyorsun diyorlar türümeye başlatınca zayıflar takmayon kafaya
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Haziran 2026 00:15
Damla Beşir
Merhaba şimdi doktordan çıktık. 1 yaş kızım 72cm 8160 gram kaf çevresi de 44cm. Boyu da biraz kısa ilerliyor kilo alımına da destek olsun dite multivitamin verdi doktorumuz 1 ay onu kullanıcaz fark olacak mı bakacağız. Yumurta ve peynir alerjisi var kızımın bu arada. Doktorumuz kötü bir şey demedi ama yine de benim biraz canım sıkıldı bu duruma 
Çok çok teşekkür ederim unutmadan düşünüp yazmanız beni çok multu etti 珞
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir