Kidsfer Demir

392 görüntüleme
B

Banu ..

16 Haziran 2026 18:03
Merhaba, Kidsfer demir ilacı kullanan anneler ilacı nasıl kullanıyorsunuz herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Bugün baslayacağım doktorumuz önce bir yarım da baslayabilirsin akşamları 1 ml ver dedi.
Seval b.

Seval b.

16 Haziran 2026 19:23
Wellcare evet kullanıyorum ben bir kaç aydır herhangi bir yan etkisini görmedim 0.75ml kullanıyorum kızım 9 aylık olmak üzere ama ben uyanınca aç karnına veriyorum demir damlasını. Daha doğrusu uyanınca emziriyorum aradan biraz zaman geçince veriyorum. Ardından da dvitaminini veriyorum. Herhangi bir sorun yaşamadık :) yalnız kapağını iyice kapatmamız gerekiyor kapatmazsanız tadı berbat hale geliyor dolayısıyla bebek de istemiyor zaten
B

Banu ..

16 Haziran 2026 19:43
Seval b
Wellcare evet kullanıyorum ben bir kaç aydır herhangi bir yan etkisini görmedim 0.75ml kullanıyorum kızım 9 aylık olmak üzere ama ben uyanınca aç karnına veriyorum demir damlasını. Daha doğrusu uyanınca emziriyorum aradan biraz zaman geçince veriyorum. Ardından da dvitaminini veriyorum. Herhangi bir sorun yaşamadık :) yalnız kapağını iyice kapatmamız gerekiyor kapatmazsanız tadı berbat hale geliyor dolayısıyla bebek de istemiyor zaten
Teşekkür ederim 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir