Kestirmeli Miyim?
113 görüntüleme
S
Selen K. B.
10 Ağustos 2025 07:54
Kızım 6 aylık Saçları yanlardan döküldü ama tepeden bayağı bir uzadı şimdi yanlardan da uzamaya başladı kestirmek istemiyorum İlerideki saçını etkiler miyim acaba

Ayşenur E. ..
10 Ağustos 2025 08:02
Merhabalar tamamen kestirmek değil belki ama uzun olan kısımlarından biraz kısaltabilirsiniz. Benim kızım da saçlı doğdu zamanla çok olmamakla birlikte kafasının arkasından saçları azaldı (3-4 ay da) fakat kestirmedim hiç önlerdeki saçları lastik toka ile topladım her ay uzun olan yerlerden minik minik ucundan kısalttım şimdi daha iyi oldu. Açıkçası tamamen size bağlı siz nasıl uygun görüyorsanız. :)
S
Selen K. B.
10 Ağustos 2025 09:19
Bende kıyamıyorum yaa 🥲🥲☺
E
Edanur B.
11 Ağustos 2025 14:50
Benim oğlumda 4 aylıktı saçları üstten uzun yanlar kısa ve seyrekti sonra çok dökülme yaşadı arkada yattığı yerde direk daire şekilde kelleşme oldu baktık çok şekilsizleşti belli yerlerde var belli yerlerde yok makinaya vurdurduk evet kıyamadık üzüldük ama daha temiz bir görüntü oldu 7aylıkta yaptık keltoş gibiydi 8 aylık şuan hemen asker traşı gibi çıktı gürleşti diyemem sadece tüm saçlar eşit uzadığı için daha dolgun ve güzel temiz görünüme girdi
S
Selen K. B.
11 Ağustos 2025 14:52
Ya benim kızımında şekilsiz Şubat'ta doğdu, şimdi kestirsem doğumgününe uzat mı bilemedim
E
Edanur B.
11 Ağustos 2025 15:05
Bende doğum gününe uzasın diye kestirdim 7 aylık şuan beklediğimden iyi uzadı bizimde aralıkta doğum günü tahminimce uzar ama bebekten bebeğe değişebilir bide doktorumuz çinko önermişti saçları çıksın diye araştırabilirsiniz almadım denemedim