Kesintisiz Uyku Yok

163 görüntüleme
E

Elif E.

27 Mart 2026 03:23
oğlum 11 aylık doğduğundan beri kesintisiz 3 saat uyumuşluğu sayılı. Herşeyi denedim uyku hijyenini sağlıyorum mutlaka , hergün 19:30-20:00 arası uyutuyorum , gece beslenmesini kestim 1.5 ay oldu. Uyku damlası dahi denendi. Ama kesintisiz uyku yok maalesef. Şuanda da saat başı çığlıklarla uyanıyor oturuyor kendini ordan oraya atıyor sakinleştirmek çok zor uzun sürüyor ve bu gece 7-8 kez tekrarlanıyor en az. Ağrısı var diye düşünüp ağrı kesici veriyorum oda etki etmiyor ne yapabilirim bilmiyorum çok yorucu sürekli uyanması
F

Figen ..

27 Mart 2026 03:35
aynısını yaşadım uyku saatini biraz ileri bir saate aldım 9:30 gibi çocuğum da rahatladı ben de ama belki bununla alakası olmayabilir park yatakta yatıyorsa dönerken hareket ederken kendini uyandırıyor olabilir
E

Elif E.

27 Mart 2026 09:02
Çok hareketli zaten uyurken sürekli yer değiştiriyor park yatakta yatmıyor maalesef bizim yatağımızda yatıyor
G

Gülcan Ş.

27 Mart 2026 09:15
Merhaba öncelikle bir sorum olacak gece beslenmesini doktor onayıyla mı bıraktınız biz ne kadar bu çocuklara uyku hijyenini sağlasak da bu çocuklar belli bir döneme kadar gece sık sık uyanacaklar yok atak haftaları kabızlık gaz sancıları diş ağrıları bazen kulak ağrısı bile ateşsiz olabiliyor bu durumda başıma geldi açıkçası
G

Gülcan Ş.

27 Mart 2026 09:17
Ben artık ağrı kesici fayda etmeyince bir tane hoca abla buldum getirttim kızıma nazar dua sı okuttum artık bittim 3 ayda
E

Elif E.

29 Mart 2026 10:06

Gülcan Şahan

Merhaba öncelikle bir sorum olacak gece beslenmesini doktor onayıyla mı bıraktınız biz ne kadar bu çocuklara uyku hijyenini sağlasak da bu çocuklar belli bir döneme kadar gece sık sık uyanacaklar yok atak haftaları kabızlık gaz sancıları diş ağrıları bazen kulak ağrısı bile ateşsiz olabiliyor bu durumda başıma geldi açıkçası

Merhaba , gelişim yerindeydi ve gece uyanmaları çok sık olduğu için 9. Aydan sonra bırakmamızı önermişti doktor. Dedesi imam valla okuyor sürekli nazar duası ama nafile :)
G

Gülcan Ş.

29 Mart 2026 11:26
Uykuya fayda yok hiçbir şey gerçekten yaa dün gece mesela sinir krizi geçirmelikti nasıl geçecek bu günler bilmiyorum Allah ım yardımcımız olsun
E

Elif E.

29 Mart 2026 23:52

Gülcan Şahan

Uykuya fayda yok hiçbir şey gerçekten yaa dün gece mesela sinir krizi geçirmelikti nasıl geçecek bu günler bilmiyorum Allah ım yardımcımız olsun

İnşallah geçecek size de sabırlar diliyorum :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir