Kesintisiz Uyku ve Gece Beslenmesi
140 görüntüleme

Meryem G. ..
30 Mayıs 2026 08:31
Sevgili anneler bebeğim ilk 6 ay kesintisiz uyuyordu şuan 10 aylık 24 günlük ama gece 3 kere kalkıyor mama için.. ne zaman gelecek bu kesintisiz uyku acaba gece beslenmesi kesince düzelir mi mamaya çok düşkün kesmek için tüyolar varmı?
İ
İrem K.
30 Mayıs 2026 11:17
Evet gece beslenmesini kesersen düzelir uykusu mama yok diyeceksin yatarken içirebilirsin gece uyandığında da su içir öyle yatsın

Emel C.
30 Mayıs 2026 12:08
Evet gece beslenmesini kesersen düzelir uykusu mama yok diyeceksin yatarken içirebilirsin gece uyandığında da su içir öyle yatsın
İ
İrem K.
30 Mayıs 2026 12:13
Evet haklsınn benimde oğlum aynı şekildeydi 2 yaşında bıraktırabildim şuan kesintisiz uyuyor ama bırakmadan önce alışkanlık olarak tok yatırsam bile mama içip uyumasına rağmen kalkıyodu sonra kalkması arttı gece 2 kere olmaya başladı baktım bunun sonu gelmiyor bi anda kestim tamamen mama kabını gösterdim bak maman bitti falan diye gece kalktığında da mama içtiği biberona su koyuyodum suluğunu vermiyodum tamamen bırakma değilde ilk başta azaltma olarak ilerleyebilirsin 3 defa istiyosa 2 ye düşürerek başla iştahı gün içinde iyi değilse onda da artış görürsün mamayı kesince

Meryem G. ..
30 Mayıs 2026 18:28
Yaa ne guzelmis oyle diyince oluyorsa bende bi diyim 😂 saka bi yana bebegim 13 aylik dediginiz gibi yapmaya calisiyorum ama sanki ac gibi suyla asla uyumuyor illa mama icmek istiyor dis cikariyor birde sanirim onunda huzursuzlugu var su gece beslenmesini birakma isi zor cidden herkese kolayliklar dilerim 😬

Emel C.
30 Mayıs 2026 18:39
Merhaba evet uyurken de mama ile uyuyor mama içmeden uyumaz nasıl halledilir bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 🥹
Yükleniyor...