Kesilme

55 görüntüleme
S

Saniye K.

27 Haziran 2025 09:58
5 ay 24 günlük bebeğim Başından beri çok sütü olan bir anne değildim ama hep emzirdim arada mama takviyesi de vardı sütüm sanırım artık kesiliyor ve bu durum beni çok üzüyor sütümün çoğalma ihtimali var mı bu saatten sonra ? Süt arttırıcı çaylar ya da başka birşey fayda eder mi ?
S

Safiye D.

27 Haziran 2025 10:11
Merhaba , benimde sütüm yetmiyordu arttırmaya çalıştım ve arttida süt arttırıcı ilaçlar ve çayları denedim ve sık sağma yaptım arttı denemeni tavsiye ederim
İ

İpek Ö.

27 Haziran 2025 10:11
Sık olarak emzirme ya da sağım yapmak sütü artırıyor ayrıca tahin helvası veya tahin tüketmekte baya fayda saglamıştı bana
A

Ajda G.

27 Haziran 2025 10:23
Ebe tülin hanım var, emzirme kampına bir bakın derim, instagramda var. Ben emzirirken çok faydasını gördüm
S

Saniye K.

27 Haziran 2025 10:35
Çok teşekkür ederim ben doğum yaptığımdan beri sağım yapıyorum fakat hiç bir zaman sütüm gelmedi sağdığımda 🤦🏻‍♀️ Şuan sütüm azaldığı içinde emmek istemiyor meme gelip çektiği zaman sütün gelmediğini anladığı an çıldırıyor o yüzden de emmiyor 🤦🏻‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir