Keşif
91 görüntüleme
S
Saliha
12 Ocak 2026 15:48
Merhabalar kızım tam 13 aylık tam 1 haftadır parmagıyla isaret ederek butun nesleri soruyor bu neğğ diyor resmen. aşırı meraklı sabahın 8 inde kitaplarlaryız ve akşama kadar kitaplardaki hayvanları soruyor ama sürekli ve uyumak istemiyor resmen gözü kapalı parmagiyla hala işaret ediyor bu kadarı normal mi uzun sürecek mi bu dönem ögrenmesi cok güzel cok seviniyorum ama uykusuzluk beni mahvetti 🥹🥹
İ
İpek B. Z.
16 Ocak 2026 14:31
Yaşı ayni oğlum var o da böyle.Günde yüz kere oyun matindaki ucak resmini gösterip vuuu diye ucar dememi istiyor. Mama yedirirken yan taraftaki koltuk kirlenmesin diye üstüne örttügüm örtüyü 10 defa gösterip örtü dememi istiyor😄 Kitaplarinda takintili oldugu bazi resimler var, mesela arı; onu gösterip arı vızvız oğlum dememi sonra da arı vızvızvız sarkisini söylememi istedigi icin sallanıyor😄 Salyangoz oğlum, hadiiii sallanalim cünkü Bay Salyangoz şarkısını söylicez😄 Her seyi soruyor ama on defa soruyor, on defa cevap veriyorum. Dün kuzenim gelmişti ona sordum, onun kizi da böyleymis o yaşlarda.