Kepçe Kulak

207 görüntüleme
E

Elif A.

26 Haziran 2026 00:51
Bebeğim 6 aylık her zaman kulaklarının üstüne yatıyor. Ben düzeltsemde tekrar kulağını kıvırıyor asla düz durmuyor ve kulakları kepçeleşmeye başladı. Bir çözümünüz var mıdır bantlar işe yarar mı?
S

Seda F. Ş.

Premium Üye
26 Haziran 2026 01:02
Benimde bebeğim aynı. Elleri sürekli kulaklarında kepçeleşti. 3. Aydan sonra düzeltme şansı olmuyor diye biliyorum . Benımki başında ne bandana ne kulağında bant tutuyor kaldı öyle
S

Sena S.

26 Haziran 2026 01:05
Bebeğimde doğuştan kulak şekil bozukluğu vardı ilk ayda kullandım bantlardan rezillikti tahriş etti o yapışkan öyle zor çıktı ki bandana gibi olanları da kullanmadı çok rahatsız oldu ki zaten bi faydası olmayacağını söylemişlerdi ben yine de denemek istemiştim şimdi biraz kepçelik var sadece büyüdükçe düzeldi. Kısacası pek bir faydası olmuyor daha doğrusu kalıcı düzelme olmuyor yine de denemek isterseniz dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim özellikle saça yapışınca asla çıkmıyor kesmek zorunda kalıyorsunuz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir